" />
Hela den här avdelningen är en annons

Harvest Caye – Karibiens NYA heta resmål i vinter

Harvest Caye, som är Karibiens nya heta resmål i vinter, har något för alla. Ön är rederiet är ett privat semesterparadis dit man bara kan komma om man tar en kryssning med Norwegian Cruise Line.

Nyfiken på att boka en kryssningssemester i Karibien? Det är enkelt och mycket prisvärt, titta här.

 

För den som vill byta ut den svenska kylan mot några veckor i ett tropiskt paradis är det hög tid att boka in vinterns semester. Det populäraste resmålet i vinter är Karibien, med sina kritvita sandstränder, vajande palmer och turkosa hav.

 

Harvest Caye är en av kryssningsfartygen Norwegian Escapes och Norwegian Getaways hemliga destinationer, som bara är tillgänglig för fartygets gäster. Invigd i november 2016 passar ön lika bra för äventyraren som för soldyrkaren.

 

Semesterparadiset på jorden

Njut av en lugn och rofylld dag i semesterparadiset på jorden vid öns gigantiska poolområde. Här kan du sippa på en drink direkt i poolen vid poolbaren eller simma under de forsande vattenfallen. Dessutom finns gott om plats på öns privata strand, där lyxiga badhytter finns att hyra.

 

Den som vill ha lite mer avskildhet kan hyra en av öns 11 privata strandvillor. De rymmer upp till 10 gäster som har tillgång till både högklassig mat och dryck, cabanabar, loungemöbler, eget badrum och luftkonditionering.

 

1 km lång linbana över ön

Ta en paus från strandlivet på öns egen tvåvåningsrestaurang, Landshark Bar & Grill, i samarbete med Jimmys Buffet. För den som inte vill lämna vattnet har restaurangen en egen pool på övre plan där man kan sippa på en drink, eller njuta av de karibiskt kryddade smakerna.

 

Ön är ett lika bra resmål för den som är sugen på äventyr. Från The Flighthouse, en 40 meter hög avsats, kan man hoppa fallskärm eller ta en 1 kilometer lång linbana som låter besökaren sväva fram över resmålet. Utanför ön finns en grund lagun som är perfekt för vattensporter så som kajakpaddling, standup paddleboarding eller snorkling vid världens näst största barriärrev.

 

Unik miljö och spännande kultur

Harvest Caye är dessutom en perfekt utgångspunkt för den som vill uppleva Belize unika miljö. Belize är en av de karibiska länderna som är mest känt för sitt djur- och naturliv och sin spännande kultur och historia. Från Harvest Caye Marina kan du utforska allt detta. Välj mellan forsränning, guidade turer av djur- och naturlivet eller upptäcktsfärd till Maya-ruiner. För att nämna några.

 

Vid marinan finns dessutom ett stort mat- och dryckesutbud och exklusiv shopping med både populära varumärken och lokala beliziska hantverk.

 

Nyfiken på att boka en kryssningssemester i Karibien? Det är enkelt och mycket prisvärt, titta här.

AB Kvällstidningen Expressen
Ansvarig utgivare: Thomas Mattsson
Produktion: Wasp Communication
Om cookies