" />
Hela den här avdelningen är en annons

Nyheten: Det är framtidens sätt att kryssa

För tankarna på en kryssning dig till Atlantångarnas svunna epok med formell klädsel och fasta tider – långt ifrån en modern resortupplevelse?
Då är det dags att tänka om. En kryssning kan vara något helt annat.

Nyfiken på Norwegian Cruise Lines koncept ”Feel Free”? Här kan du läsa mer om detta moderna sätt att kryssa.

 

Glöm obligatoriska middagssittningar med exakta tider, fasta bordsplaceringar och formell klädkod. Rederiet Norwegian Cruise Lines erbjuder ett nytt, okomplicerat sätt att kryssa som kallas ”Feel Free”. Ombord på deras fartyg har du friheten att äta när du vill, var du vill och med vem du vill. Och du behöver inte klä upp dig – om du inte har lust.

 

Upp till 28 restauranger ombord

Tack vare hög flexibilitet och utan ”måsten” ombord råder en informell stämning som är både full av energi och avkoppling på samma gång.

– Det passar svenskar väldigt bra eftersom du har många valmöjligheter och mycket frihet på resan, säger David Malmberg, kryssningsexpert på WonderCruises.

 

Det finns inte någon traditionell huvudrestaurang ombord, utan man har frihet att välja från upp till 28 restauranger varje kväll. Några ingår i kryssningsbiljetten, andra kostar extra. Det finns allt från sushibar och bufférestaurang till italiensk pizzeria, mexikansk restaurang och fransk gourmetmat.

 

För vem?

Den moderna kryssningsupplevelsen ombord på Norwegian Cruise Lines fartyg sätter hög servicenivå och många valmöjligheter för både vuxna och barn i fokus. Därför passar semesterupplevelsen lika bra för par som för barnfamiljer.

 

Både innan och efter solen har gått ner vimlar det av aktiviteter ombord för alla åldersgrupper. ”Feel free”-konceptet ger dig möjlighet att boka kostnadsfria biljetter till musikaler och andra föreställningar i teatern – precis när det passar dig. Föreställningarna går flera gånger per resa.

 

Här är några av alla aktiviteter på Norwegian Cruise Line:

– Rederiets populära fartyg, Norwegian Epic som i sommar kryssar från Barcelona till resmål i Spanien, Frankrike och Italien, har tre gigantiska vattenrutschbanor på pooldäck. Flera fartyg har bowlingbanor

 

– Ombord på Norwegian Escape i Karibien finns världens största hinderbana till sjöss. Här kan man också gå på ”plankan” som är placerad vid kanten av fartyget

 

– Kvällstid vibrerar luften av musik, dans och energi i alla barer och lounger. Underhållning i teatern håller hög Broadwayklass. Fartygen erbjuder allt från stand-up comedy scen och jazzklubb till uppsättning av succémusikalen Rock of Ages och Beatles-klubben The Carvern

 

– Ombord på bland annat Norwegian Breakaway som kryssar från New york till Bermuda och Karibien finns utomhusnattklubben Spice H2O, som fyrar av en påkostad fyrverkerishow under varje kryssning

 

– Alla fartyg har ett högklassigt, fullutrustat gym med allt från löpband till fria vikter. Det finns även yoga, pilates och spinning

 

Boendealternativen är många – från yteffektiva studiohytter för singlar till ”garden villas” för hela familjer. Dessutom finns ett så kallat ship-in-ship ombord – Haven Suite. Det är en privat värld till sjöss med eleganta sviter, service dygnet runt, egen restaurang och ett eget poolområde.

 

Den som väljer en semester ombord på Norwegian Cruise Lines fartyg kan räkna med en ytterst modern och skön resortupplevelse – med flexibilitet och frihet i fokus.

 

Nyfiken på konceptet Norwegian Cruise Lines koncept ”Feel Free”? Här kan du läsa mer om detta moderna sätt att kryssa.

AB Kvällstidningen Expressen
Ansvarig utgivare: Thomas Mattsson
Produktion: Wasp Communication
Om cookies