" />
Hela den här avdelningen är en annons
  • Smakfull och modern inredning – med en fanatstisk utsikt.
  • I huvudmatsalen står den ståtliga två däck höga vinkällaren, helt i glas.
  • Ta er till den gemensamma loungen, som är navet för udnerhållningen.
  • Koppla av och ladda om i fartygets lyxiga spa.
  • Blir det varmt kan du ta dig ett svalkande dopp i poolen.
  • I fem av fartygen finns ett nio däck högt atrium med ett svävande, livs levande träd i centrum.
  • Släck törsten med små söta och färgglada martinis.

Lugnt och sofistikerat – bo på ett flytande designhotell

Drömmer du om att ta in på ett modernt, lyxigt hotell med närhet till shopping, restauranger, härlig grönska och nattliv?
Checka in på ett av Celebrity Cruises flytande designhotell och njut av det sofistikerade lugnet och lyxen av att ha allt du behöver på ett och samma ställe.

Att åka på en lyxkryssning är inte så dyrt som du tror. Titta här.
 

Bekvämligheten med att åka på en kryssning slår det mesta. Du packar upp din resväska en enda gång, lutar dig tillbaka och njuter av frihetskänslan som genast infinner sig ombord på den stora, moderna lyxkryssaren.

 

Stilrent, spännande och sofistikerat

Celebrity Cruises samtliga fartyg har en smakfull och modern inredning in i minsta detalj. Hytterna är stilfullt inredda med exklusiva material, smarta funktioner och mjuk design. I flera av de publika utrymmena finns möbler av den populäre danske designern Arne Jakobsen.

 

På de fem fartygen i Solstice-klassen lär du fascineras av ett livs levande träd som hänger i det 12 däck höga atriumet. När du sedan intar din middag i huvudmatsalen ser du den två däck höga vinkällaren helt i glas. En mäktig syn.

 

I Martinibaren kan du njuta av den internationella atmosfären, och varför inte beställa in en avsmakningsbricka med flera små färgglada Martinis? Ett tips innan du lämnar baren är att prova chokladmartinin – en spännande efterrätt i Martiniform.

 

De flytande lyxhotellen är perfekta för par som uppskattar fartygens stora utbud av restauranger, butiker, underhållning och många aktiviteter.

 

Världens första flytande gräsmatta

Högst upp på rederiets största fartyg, bland andra Celebrity Reflection och Celebrity Silhouette, finns en vidsträckt gräsmatta, the Lawn Club. Där kan du med fördel ha en picknick, spela krocket och andra utomhusspel. Här finns också privata Cabanas som kan hyras över dagen.

 

Hög servicenivå ombord

Oavsett vilken semesterform du väljer handlar det ofta om att få en chans att varva ner, ladda energidepån. Celebrity Cruises satsar därför stort på spa-upplevelser och bygger nu om flera hytter till så kallade Aquaklass-hytter. En sådan hytt ger dig ett exklusivt tillträde till valda delar av fartygens stora spa och restaurangen Blu med sin hälsosamma meny.

 

Servicen ombord på kryssningsfartygen är mycket hög och alla arbetar för ett och samma mål – att din upplevelse ska bli bra och minnesvärd.

 

Just nu kostar en kryssning med Celebrity Reflection i 9 nätter från 13 799 kronor. Då INGÅR flyg, hotell och hela kryssningspaketet.

AB Kvällstidningen Expressen
Ansvarig utgivare: Thomas Mattsson
Produktion: Wasp Communication
Om cookies