" />
Hela den här avdelningen är en annons

Därför ska du ta med familjen på kryssning i sommar

Sugen på att ta med familjen på en sommarsemester utöver det vanliga? Ett säkert kort är att kryssa med Costa Cruises fartyg där underhållning för barn i alla åldrar väntar – och total avslappning för föräldrarna.

Ta med familjen på en kryssning i sommar! Läs mer om fantastiska kryssningar i Medelhavet här

 

Det populära rederiet Costa Cruises fartyg är ett eldorado för alla barn och tonåringar! Med stora områden bara för barn finns alla förutsättningar för en semester de sent kommer glömma, samtidigt som föräldrarna kan njuta av egen tid.

 

Det enda du som förälder behöver göra är att registrera dina barn när du går ombord och du kommer få ett detaljerat program över vilka aktiviteter som anordnas för dem. Helt utan extra kostnad.

 

Här är höjdpunkterna för barn på Costa Cruises familjevänliga fartyg:

1. Barnklubbar (3 till 11 år)

Costa Cruises fartyg har ett ”Sqouk Club”-område som är ett fullkomligt paradis för barnen! Utrymmena är speciellt designade och utrustade för barn i alla åldrar. Costa Fascinosa och Costa Favolosa har även vattenland utomhus på två däck, med vattenlekar, ett piratskepp och ett slott som bara väntar på att utforskas!

 

Sqouk-området har två klubbar för de yngre barnen: Mini och Maxi Club. Här kan barnen leka klubb hela dagen från kl. 09:00 fram till midnatt, och det finns kvalificerad personal ombord som erbjuder gratis hjälp. Här är alltid roliga aktiviteter igång; skattjakt, sportturneringar, dans- och karaoketävlingar, kostymparader och temafester för att nämna några.

 

2. Tonårsklubbar (12 till 17 år)

Det har aldrig varit lättare att få tonåringarna att skaffa nya vänner! Med Teen Club Junior (12-14 år) och Teen Club (15-17 år) kan ungdomarna njuta av en semester lämplig för deras ålder. Några av aktiviteterna som erbjuds är dans- och musikkurser, poolparty med midnattsimning, sportturneringar och temamiddagar.

 

3. Träffa Greta Gris

De minsta barnen kommer inte ha en enda tråkig dag ombord på Costa Cruises fartyg! Det roliga börjar redan vid ombordstigningen, då alla barn personligen bjuds in till att träffa den berömda Greta Gris, känd från National Geographic. Det kommer att ägnas en hel dag åt bus med Greta Gris-tema där barnen får färglägga teckningar, lägga pussel, gå på skattjakter, pyssla, äta lunch och gå på disco med Greta Gris och alla hennes vänner!

 

4. Prinsessa eller kapten för en dag

För alla barn från 5 år kan underhållningsteamet anordna en riktig speciell dag. För flickor som alltid drömt om att få vara en prinsessa kan få uppleva det för en dag med bland annat styling, fotografering och dans. Pojkar som älskar livet till sjöss kan tillbringa en dag som ”kapten under utbildning”.

 

5. Ät obegränsad mängd glass

Att alla barn får äta obegränsad mängd glass ombord på Costa Cruises fartyg är kanske den bästa upplevelsen av alla! Frossa i flera olika glassmaker – som självklart är italienska.

 

6. För föräldrarna då?

Medan barnen har fullt upp att utforska fartygets underbara värld finns dessutom ett stort utbud av underhållning och aktiviteter för föräldrarna. Njut av förstklassig underhållning i teatern, koppla av i fartygets spa eller avnjut 11 rätters middag av den italienske stjärnkocken Bruno Baribieri. För att nämna några aktiviteter.

 

Ta med familjen på en kryssning i sommar! Läs mer om fantastiska kryssningar i Medelhavet här

Total Comfort All Inclusive
Familjer kan njuta av total avkoppling och frihet på Costa Cruises fartyg genom att välja hyttkategorin Total Comfort All Inclusive. Man erbjuds gratis room service, möjlighet att beställa frukost till hytten, förboka middag samt dryckespaket. Alla utsideshytter ombord på Costa Diadema har dessutom två badrum – perfekt för barnfamiljer.

AB Kvällstidningen Expressen
Ansvarig utgivare: Thomas Mattsson
Produktion: Wasp Communication
Om cookies