Hela den här avdelningen är en annons
  • Rom.
  • Palma de Mallorca.
  • Cannes.
  • Marseille.
  • Livorno.

Därför borde du kryssa med All Inclusive i sommar

Frihet, vill många ha under sin ledighet.
Frihet, är exakt det du får på en kryssning med Norwegian Epic. Dessutom behöver du inte betala ett enda öre ombord, eftersom All Inclusive ingår i kryssningsbiljetten.

Här kan du läsa mer om All Inclusive-paketet ombord på Norwegian Epic. Boka innan 7 april – och få ett dryckespaket på köpet.

 

Tycker du att ”All Inclusive” låter trist? Tänk om. Och tänk att du befinner dig på ett bekvämt resortfartyg som tar dig mellan spännande resmål runt ett bedårande Medelhav. Då kan All Inclusive ge den där extra friheten som annars är svår att uppnå. Du vet exakt vad du får, vad dina kostnader är och du slipper helt enkelt en massa bekymmer.

 

Norwegian Epic erbjuder en sådan semester. Ombord kan du njuta av den frihet och flexibilitet som All Inclusive ger för att sedan kliva av fartyget efter en fullspäckad vecka – utan att ha betalat ett enda öre extra. Till och med ett dryckespaket värt 5 000 kronor ingår i kryssningsbiljetten.

 

Det här ingår för dig med All Inclusive

Den som väljer ett All Inclusive-paket får ut det mesta av fartygets hyllade koncept Feel Free, som innebär att de exakta tiderna för middag och alla formella klädkoder slopats. Ombord finns exempelvis ingen stor huvudmatsal – utan istället 14 olika restauranger som serverar mat från världens alla hörn.

 

I All Inclusive-paketet ingår inte bara samtliga måltider vid flera av dessa restauranger, utan även dryckespaket.

 

Dessutom kan du boka kostnadsfria biljetter till musikaler och andra föreställningar i fartygets teater – precis när det passar dig. Du har också fri tillgång till högklassigt gym, det stora vattenlandet, musikalen ”Priscilla – Queen of the desert” och andra världsklassiga aktiviteter som vanligtvis kostar en extra slant.

 

För vem?

All Inclusive-biljetten är det optimala valet för dig som vill maximera antalet upplevelser och aktiviteter på din resa, men samtidigt ha full koll på utgifterna. Det stora vattenlandet och antalet vattenrutschbanor gör Norwegian Epic till det självklara valet för alla barnfamiljer – men även par och kompisgäng kommer att trivas på fartyget.

 

Sommarens veckolånga rutt börjar i Barcelona och därefter tar Norwegian Epic sina resenärer till Palma (Mallorca), Rom, Florens/Pisa, Livorno, Cannes och Marseille.

 

All Inclusive-paketet ingår i de flesta boendealternativ ombord Norwegian Epic t.o.m den 7 april. Erbjudandet gäller även på de flesta av Norwegian Cruise Lines fartyg över hela världen.

 

Här kan du läsa mer om All Inclusive-paketet ombord på Norwegian Epic. Boka innan 7 april – och få ett dryckespaket på köpet.

AB Kvällstidningen Expressen
Ansvarig utgivare: Thomas Mattsson
Produktion: Wasp Communication
Om cookies