" />
Hela den här avdelningen är en annons

Celebrity Edge – ett under av design

Celebrity Edge är designat av några av världens mest berömda inredningsarkitekter. Med en gigantisk glasveranda som flyttar sig mellan däcken, spektakulär restaurang, fantastisk utsikt och hytter med oändlig utsikt tar fartyget dig närmare resmålen.

Läs mer om kryssningar med Celebrity Cruises

 

När Celebrity Edge seglar ut på sin jungfruresa i Karibien den 16 december 2018 kommer gästerna att mötas av ett lyxigt och modernt kryssningsfartyg. Men redan nu kan vi avslöja flera spännande inslag ombord.

 

 

Spektakulär restaurang med panoramautsikt

En av nyheterna är The Magic Carpet, en gigantisk glasveranda som rör sig utanför fartyget och förflyttar sig mellan däck 2 och 16. ”Den magiska mattan” ändrar funktion och innehåll beroende på vilket däck du befinner dig.

 

På däck 16 blir den en spektakulär specialrestaurang med panoramautsikt över havet. Glasverandan fortsätter att överraska genom att bland annat bli en del av ett större poolområde på däck 14. Om du åker ner till däck 2 kan du snabbt och bekvämt åka in till land med hjälp av lyxiga tenderbåtar.

 

 

Större hytter med infinity-balkong

Hytterna har också fått extra omtanke, de är i genomsnitt 23 procent större än på befintliga fartyg. Men uppgraderingen stannar inte där, vardagsrummen har en spektakulär infinity-balkong. Genom att trycka på en knapp förvandlas hela rummet till en veranda där havet blir ett med hytten. Ny teknik gör att gästerna kan använda sina smarttelefoner som bland annat nyckelkort, slå av och på ljuset i rummet och beställa utflykter.

 

 

Ett av världens mest avancerade kryssningsfartyg

Celebrity Cruises har med hjälp av unik 3D-teknologi skapat ett av världens mest avancerade kryssningsfartyg som erbjuder både liv och rörelse, men även möjlighet till avkoppling och eftertanke. Det finns bland annat privata och lyxiga områden, både ute- och inomhus, exklusivt för Suite Class gäster. Du kan även njuta av solen och utsikten på The Retrat Sun Deck, en elegant och luftig lounge med stilrena möbler, pool och jacuzzi.

 

Vid utomhuspoolen finns även en takträdgård där specialdesignade träd och växter skapar en mysig atmosfär. På kvällen görs Takterassen om till en magisk plats för livemusik och filmvisning där scenerna paras samman med matupplevelser.

 

Celebrity Cruises – perfekt för dig som uppskattar modern lyx

 

Om Fartyget


Celebrity Edge utgår från Fort Lauderdale och besöker Puerto Rico, Tortola (Jungfruöarna) och St. Maarten.

Storlek: 129 500 brt

Längd: 306 meter

Antal däck: 16

Passagerare: 3 373

AB Kvällstidningen Expressen
Ansvarig utgivare: Thomas Mattsson
Produktion: Wasp Communication
Om cookies