Så lätt får du biljetter till Premier League

Svenskarnas intresse för Premier League har närmast exploderat under hösten.
En stor del av förklaringen: Manchester Uniteds blågula stjärnvärvning.
– Jämfört med förra säsongen har vi femdubblat antalet resor till Old Trafford, säger Svein Erik Bjørheim, ansvarig för fotbollsresor hos Ving.

Fixa fotbollsresan till Premier League – se priserna här

 

Stämningen, spänningen och stjärnorna. Engelska Premier League är hetare än någonsin, varje helg vallfärdar mängder av svenska fotbollsfans för att följa sina favoritlag på brittiska öarna. Ving, som via systerbolaget Thomas Cook Sport ordnar resor till Premier League, märker av det ökande intresset:
– Definitivt! Vi har arrangerat fotbollsresor i snart sju år och det växer hela tiden. Just nu är det väldigt högt tryck på resor till Manchester. Som god tvåa kommer Liverpool, berättar Svein Erik Bjørheim.

 

Det som skiljer Ving från andra arrangörer av fotbollsresor är att systerföretaget Thomas Cook Sport är officiell Travel Partner till fem av Premier Leagues största klubbar (se faktaruta).
– Vi har avtal direkt med dessa klubbar, vilket betyder att vi har ett visst antal biljetter till varje match. Inga mellanhänder är inblandade, alla våra resenärer blir registrerade med namn hos klubben vilket gör att de smidigt kan hämta sina biljetter på biljettkontoret på stadion innan matchen. Vi har samma platser på arenan oavsett om United möter Chelsea eller Bournemouth eller om de spelar i Champions League.

 

Tack vare dessa avtal blir fotbollsresan med Ving en garanterat trygg upplevelse. Den som handlar på egen hand via icke-auktoriserade återförsäljare riskerar att betala överpriser – eller i värsta blir lurad och inte få några biljetter alls:
– Biljettstrul kan förstöra hela resan, därför betyder tryggheten vi erbjuder väldigt mycket. Folk satsar tid och pengar på en rolig resa och då får inget gå fel. Reser du med familjen kan ju inte barnen sitta på en rad medan du sitter på en annan. Alla sådana problem slipper man med oss.

 

Ving erbjuder även biljetter till spanska storklubbarna Barcelonas och Real Madrids hemmamatcher i La Liga. Nästa säsong ansluter även Atlético Madrid till Vings palett.
– Även på de här resorna märker vi av ett ökat intresse. I Spanien passar många på att uppleva städerna också, framförallt Barcelona med sin kombination av storstad och strand lockar många. Det blir mer än ”bara” fotboll att uppleva.

 

Fotnot: I Vings fotbollspaket ingår matchbiljetter och hotell. Flyg kan bokas hos Ving separat.

 

Boka dina biljetter till Manchester United, Liverpool, Tottenham, Chelsea och West Ham

 

FAKTA

Mest populära Premier League-lagen hos Ving


1. Manchester United
2. Liverpool
3. Tottenham
4. Chelsea
5. West Ham

AB Kvällstidningen Expressen
Ansvarig utgivare: Thomas Mattsson
Produktion: Wasp Communication
Om cookies