Bohemchica succéhotellet får uppföljare på Kos

När Casa Cook Rhodes lanserades förra sommaren blev det en omedelbar succé och fler hotell med samma koncept planeras. I augusti är det dags att slå upp dörrarna till det senaste tillskottet: Casa Cook Kos där du bor i en läcker designoas med avslappnad bohemchic atmosfär.

Se mer om Casa Cook-konceptet här

 

Casa Cook-konceptet är helt outstanding med sin stilrena design, öppna sällskapsytor och hängmattor som främjar till umgänge. En avslappnad semesteroas med urban känsla där arkitekturen smälter väl in i omgivningarna kring hotellet.

− Casa Cook är ett samtida lifestyle-hotellkoncept med fokus på snygg design, läckra miljöer och en lokal anknytning. Tanken med konceptet är att det ska kännas familjärt och välkomnande. Här har du möjlighet att äta god närproducerad mat och njuta av såväl träning som avkoppling vid poolen och upptäcka de lantliga omgivningarna, säger Anna Hagberg, informatör på Ving.

 

 

På boutiquehotellet Casa Cook Kos trivs den moderna resenären, oavsett ålder, med krav på hög komfort och snygg design. Läget är vid en av öns finaste sandstränder strax utanför badorten Marmara. På stranden ligger hotellets egen Beach Club där såväl hotellgäster som lokalbefolkning möts och njuter av solen eller intar en god måltid på hotellets egen taverna.

− För den som vill ha variation från strandlivet så har hotellet ett härligt poolområde Det går också utmärkt att välja rum med poolaccess där man kan stiga direkt ner i poolen eller boka en svit med egen privat pool.

 

 

Förutom restaurang, bar, pool och lounger erbjuder hotellet ett toppmodernt gym med möjlighet till instruktörsledda pass och yoga. På Casa Cook Kos finns även ett hamam för den som önskar massage och i hotellets boutique finns ett varierat utbud av noga utvalda kläder från trendiga märken, lokalt hantverk samt inredning.

− En trend som vi ser allt mer av är att man vill upptäcka det lokala och besöka platser bortom turiststråken för att kunna komma hem med en unik story från semestern. Det här har man verkligen tagit fasta på i utvecklandet av Casa Cook-konceptet. Vill man utforska vardagslivet och naturen utanför hotellområdet delar personalen mer än gärna med sig av sina favoriter och kan ge personliga tips.

 

 

För den som vill addera lite mer puls rekommenderas Kos stad, som endast ligger 16 kilometer från Casa Cook Kos. Från Kos finns det också bra förbindelser till de närliggande öarna Rhodos, Patmos eller Leros.

 

Boka en resa till Casa Cook Kos i sommar – läs mer

 

 

AB Kvällstidningen Expressen
Ansvarig utgivare: Thomas Mattsson
Produktion: Wasp Communication
Om cookies