Single post hero

Kom igång med träningen: Trebarnspappans enkla knep

Martin Castefjord bor i Strängnäs men jobbar i Stockholm – och kan välja och vraka bland träningspass både på hemorten och i Stockholm med omnejd.
– Med Swiftr anpassar sig träningen efter mig i stället för tvärtom, säger han.

Provträna innan du bestämmer dig – Swiftr bjuder dig på ett träningstillfälle!

Trebarnspappan Martin och hans bror hade bestämt sig. De skulle äntligen hitta någon bra och rolig aktivitet för att komma igång ordentligt med sin träning. Men de höll på att leta förgäves. – Vi hittade länge ingenting som passade våra tider och önskemål – inte förrän vi upptäckte Swiftr, säger han och fortsätter: – Swiftr är perfekt för att komma igång med träningen eftersom det finns så mycket att välja på. Man kan testa sig fram till vilken träningsform som faller en i smaken och därför också få bra variation i sin träning.

Tränar på annan ort

De senaste månaderna har Martin främst kört olika gruppövningar för att ”få upp flåset och orken” samt badminton några gånger i veckan. Under hösten är ambitionen att öka styrkedelen och lägga till någon kampsport. – Jag bor i Strängnäs men jobbar framför allt i Stockholm och rör mig över hela Stockholm, så det är perfekt att det finns Swiftr-anslutna träningsanläggningar och klasser nästan var och när som helst. Jag kan träna när jag jobbar, men har även möjlighet att lägga in helgpass när jag är hemma. Det är väldigt skönt att slippa pressen att vara på en specifik plats vid ett visst klockslag, säger Martin som är egenföretagare i solskyddsbranschen. 

Perfekta sättet att träna för dig som pendlar eller reser

Swiftr finns representerade i ett antal kommuner och orter, så det gör att du som exempelvis arbetar i Stockholm men bor i en kranskommun alltid har möjlighet till flexibel och högkvalitativ träning. I dagsläget kan du träna med Swiftr på 300 studios runtom i cirka 20 städer i Sverige.

Provträna innan du bestämmer dig – Swiftr bjuder dig på ett träningstillfälle!

Detta är Swiftr

Swiftr är det nya sättet att träna. Ett medlemskap, 300 studios – obegränsad träning där du befinner dig. Välj fritt mellan gym, yoga, racketsport, kampsport, dans, simning, klättring och en massa annat.