Single post hero

Kickstarta hösten: Ett medlemskap – över 40 träningsformer

Vem har inte tappat lusten bara av tanken att gå till samma gamla gym som man har tränat på i åratal? Nu kan du välja bland mer än 40 träningsformer på ett stort urval av studios och gym i cirka 20 städer – utan bindningstid.
– Du får mycket för pengarna och kan välja det bästa av det bästa, säger Michelle van Berlekom, medlem på träningstjänsten Swiftr.

Få total frihet i din träning – kom igång med Swiftr

Hösten är en optimal tid att komma igång – för att komma i form. Nya träningstjänsten Swiftr erbjuder varje dag över 1500 klasser på 250 gym runtom i Sverige.

– Det sätt som man tränar på idag är förlegat. De flesta går bara till ett gym, men de har sällan nischade erbjudanden som till exempel yoga i toppklass eller riktiga kampsporttränare, säger Michelle van Berlekom, medlem på träningstjänsten Swiftr.

”Alla kan boka in ett pass”

Swiftr har ett brett nätverk av gym- och träningsanläggningar samlat under ett medlemskap. Du kan själv välja var – och vad – du vill träna.

– Du får mycket för pengarna och kan välja det bästa av det bästa. Jag får en valfrihet som är ovärderlig, säger Michelle van Berlekom och rekommenderar alla, både nybörjare och mer erfarna träningsälskare, att testa Swiftr.


Ingen bindningstid

– Jag är frälst och försöker hela tiden att värva andra, säger hon och skrattar.

Yoga, Acid Training, kampsport och vanlig styrketräning. Michelle van Berlekom maxar sitt medlemskap varje månad och hon tränar minst tre gånger i veckan.

– Jag bor och arbetar i centrala Stockholm och det finns alltid ett gym eller en studio i närheten där jag kan träna. Det är även bra att Swiftr inte har någon bindningstid. Om jag väljer att åka utomlands eller reser bort över sommaren behöver jag inte betala för en tjänst som jag inte använder, säger hon.

Upptäck nya träningsformer

Michelle van Berlekom berättar att det är enkelt att använda Swiftrs boknings- och incheckningssystem. När du är på plats på gymmet eller i studion öppnar du bara appen och scannar qr-koden som är placerad i receptionen.

– Det är ett otroligt användarvänligt system – alla kan boka in ett pass. Jag tror att även Swiftr kan hjälpa dem som har lätt att bli uttråkade eller tappar motivationen eftersom det finns så många olika träningsformer och studios att upptäcka, säger hon.

Testa framtidens gymkort – kom igång med Swiftr idag

Detta är Swiftr

Swiftr är det nya sättet att träna. Ett medlemskap, 250 studios – obegränsad träning där du befinner dig. Välj fritt mellan gym, yoga, racketsport, kampsport, dans, simning, klättring och en massa annat.