home google-plus google-plus2 facebook facebook2 instagram twitter youtube youtube2 linkedin linkedin2 play pause stop forward fast-forward step-forward chevron-left chevron-right chevron-up chevron-down

hela denna avdelning är en annons från svenska spel

Post thumbnail

Road to Allsvenskan

Gusten Dahlin tar pulsen på allsvenskans klubbar inför seriepremiären – vilka plockar hem SM-bucklan i höst?

Road to Allsvenskan

Sundsvall

I Sundsvall är de gamla lagkamraterna Linus Hallenius och Joel Cedergren numera spelare och tränare. Hur funkar den relationen? Och hur har de spanska influenserna påverkat lagets nya 3-5-2-formation?

Road to Allsvenskan

Sirius

Vi åker till Uppsala och nykomlingen Sirius. På Studenternas IP träffar vi supportern som köpt en egen del av ståplatsläktaren kallad ”Manges Hörna”. En skön profil. Vi träffar även den inbitne supportern ”Farbror” som följt lagen sen barnsben. Har han vågat drömma om Allsvenskan?

Road to Allsvenskan

Djurgården

Ett starkt avsnitt. Vi är på plats samma dag som Jonas Olsson blir klar för klubben och intervjuar både mittbacken och sportchefen Bosse Andersson nere på Kaknäs.

Road to Allsvenskan

Road to Allsvenskan tar tempen på nykomlingen AFC Eskilstuna

Den förre Arsenal-spelaren Emannuel Frimpong bjuder på en ny klassiker. Intervjuandes i bilen bjuder ghananen på ett härligt musiknummer, berättar om sin egen musikkarriär och skojar med lagkamrater. Självklart pratar vi också om fotboll och flytten till Eskilstuna.

Road to Allsvenskan

Örebro SK

Vi träffar Närkeklubben som tappat flera starka profilspelare från i fjol, men det andas optimism och framtidstro. Örebros vd Simon Åström berätta om sitt arbete, Alexander Axén bjuder på en minnesvärd ”carpool interview” – där han bland annat berättar om sitt försök att få jobb i England. Nyförvärvet från Man City, Divine Naah, berättar om sin syn på laget. Nu rullar vi!

Road to Allsvenskan

Allt inför Hammarbys säsongspremiär

Vi är på träningsanläggningen i Årsta och träffar ikonen Kennedy Bakircioglu och profilvärvningen Jiloan Hamad. Dessutom utmanar Gusten Dahlin just ”Jille” i shuffle board. Förutom det möter vi materialaren och Bajen-legendaren Matte Werner och drar till Södermalm för att snacka med supportprofilerna Ulric Jansson och Magnus Hagström.