Single post hero

”United har släppt in en del enkla mål”

Det nya året tar vid och direkt vankas det Premier League-fotboll mellan Everton och Manchester United. Spelbloggare.se har djupdykt i matchen – och presenterar ett smakrikt speltips.

Testa nya spännande Betser: Just nu får nya kunder 1 000 kr bonus via denna länk.

Redan när vi tar klivet in i 2018 har Premier League, i praktiken, avgjorts. Manchester Uniteds lokalrival, ”den störande grannen”, Manchester City, kommer inte kunna rås på och det handlar nu istället om att säkra en av Champions League-platserna.

Och Everton, då? Sedan rockaden på tränarfronten har de fått fart under fötterna och poängen har trillat in på löpande band, även om det inte alltid sett särskilt övertygande ut. Den stora skillnaden – försvarsspelet; hur det justerats till det klart bättre.

Handlar det bara om en ren, kort vitamininjektion eller är det på den här nivån ”The Toffees” ska vara?

Blir det en tät och tight match?
Om ni är ute efter en fartfylld, underhållande och målrik match, då är det bättre att leta på andra håll.

Om ni är ute efter ett speltips med stort värde, då är ni helt rätt ute!

Hur försvarsspelet justerats är det mest slående med Everton efter tränarbytet. Flera hållna nollor har kunnat stoltseras med, medan det offensiva maskineriet fortsatt hackar. Mot en motståndare av Manchester Uniteds kaliber blir det sannolikt att hålla tillbaka mer än i andra fall, vilket stärker vår tro på att det här kommer bli en tajt historia.

Det ska nämnas att Manchester United släppt in en hel del enkla mål på senare tid, som till stor del orsakats av individuella misstag. Normalt brukar dock bortatränaren välja en mer försiktig approach i de lite tuffare bortamatcherna – någonting som fått motta en del kritik och som samtidigt vi tänker kan bli talande för matchen.

Spelet blir att vi får se max två mål i matchen, under 2,5 mål, till oddset 1,87.

Rygga spelet hos Betser och få 1 000 kr bonus idag.

Om Spelbloggare.se
Våra erfarna spelexperter tar varje dag ut de bästa speltipsen från de största ligorna. Ta del av våra dagliga speltips och analyser på Spelbloggare.se eller följ oss på sociala medier.
Gå med i vår Facebookgrupp där vi tillsammans hittar de bästa speltipsen.
Gilla oss på Facebook
Följ oss på Twitter
Följ oss på Instagram
Följ oss på YouTube