Single post hero

”Slagläge både för Leksand och AIK”

Fredagsunderhållningen hämtas från mötet mellan Leksand och AIK i Hockeyallsvenskan. Spelbloggare.se har djupdykt i matchen och grävt fram en fin analys med tillhörande speltips inför nedsläppet.

Missa inte att öppna ditt konto hos Interwetten: Få 1 000 kronor i välkomstbonus!

Besök oss även direkt på Spelbloggare.se där våra spelexperter varje dag tipsar om sina absolut bästa speltips.

Fredagsunderhållning väntar onekligen när Leksand och AIK gör upp om viktiga poäng i toppskiktet av den hockeyallsvenska tabellen. Inte nog med att det är två storklubbar som möts, det är dessutom en perfekt aptitretare inför ännu en fullspäckad hockeyhelg.

Ser vi till tabellen har både Leksand och AIK slagläge på en plats till SHL nästa säsong. Båda lär spela diverse kvalspel på sin resa mot SHL senare i vår, varpå de kommande månaderna primärt handlar om att toppa formen.

Båda lagen har haft en stark offensiv rakt igenom hela säsongen, något som är den starkast bidragande anledningen till att de finns med i toppen av tabellen. Med över 90 mål vardera snittar lagen strax under tre gjorda mål per match, vilket är bland de bästa i serien.

Full fart framåt direkt
När två topplag gör upp om tre viktiga poäng i toppstriden är förväntningarna självklart uppskruvade. Här finns det egentligen ingen anledning att skruva ner på tempot eller inta en försiktig ställning inför mötet, utan båda lagen lär sätta ett högt tempo i jakt på mål. Att inte vinna är en betydligt större rädsla än att förlora.

Båda lagen gjorde starka offensiva insatser senast, i onsdagens matcher, och kommer med gott självförtroende till matchen. Vi räknar med full fart framåt åt båda håll. Spelet blir därför över 4,5 mål i matchen till oddset 1,75.

Rygga spelet hos Interwetten – Få 1 000 kronor i välkomstbonus!

HITTA SPELBOLAGENS BÄSTA BONUSAR: Klicka här för att se vår bonusguide där vi jämför de olika spelbolagens bästa bonusar.

Ute efter fler speltips från Spelbloggare.se?
Våra erfarna spelexperter tar varje dag ut de bästa speltipsen från de största ligorna. Ta del av våra dagliga speltips och analyser på Spelbloggare.se eller följ oss på sociala medier.

 

Gå med i vår Facebookgrupp där vi tillsammans hittar de bästa speltipsen.
Gilla oss på Facebook
Följ oss på Twitter
Följ oss på Instagram
Följ oss på YouTube