Single post hero

Se galna oddset – på Tre Kronor

Hockey på schemat i vinterspelen och i den avslutande gruppspelsomgången väntar ett nordiskt derby mellan Finland och Sverige. Här hittar ni både superkampanjen med det förhöjda oddset samt vårt bästa speltips inför matchen.

Betfair ger alla nya kunder möjligheten att spela Sverige till 10,0 gånger pengarna istället för ordinarie oddset 1,9.

Så här fungerar det.

1. Klicka här för att komma till kampanjen.

2. Öppna ett konto hos Betfair med bonuskoden ZSAM20.

3. Spela att Tre Kronor vinner mot Finland. 50 kr at din insats räknas till det förhöjda oddset. Om ditt spel prickar får du din insats som kontanter och resten av vinsten som gratisspel.

Klicka här för att ta del av superoddset!

Vårt speltips inför matchen:

Som alltid när det väntar ett möte mellan Sverige och Finland i ishockeyn är förväntningarna uppskruvade ett par snäpp extra. Matcherna mellan lagen har en klar tendens att bli väldigt intressanta och det står alltid mycket prestige på spel. Det här är det sista mötet i Sveriges grupp i Sydkorea.

Då det är Tyskland och Norge som utgör resten av lagen i den här OS-gruppen var det självklart redan inför turneringen att Sverige och Finland var gruppens två starkaste kort. När spelschemat landade kändes det här mötet som den första riktiga värdemätaren för båda lagen.

Hur som står det alltså både prestige och viktiga poäng på spel när Sverige och Finland nu gör upp.

Tillknäppt historia väntar

Med tanke på att varken Finland eller Sverige hade möjligheten att plocka med några NHL-spelare till OS-turneringen är det två trupper som består av spelare från europeiska ligor. Det gör främst att den offensiva delen av trupperna blivit lidande och möjligheterna att få se riktiga målexplosioner till matcher har därigenom försämrats.

Med tanke på att det här också är ett så pass laddat möte, med mycket mer än bara poängen som står på spel, vill förmodligen inget av lagen förlora matchen. Därför ligger en mer tillknäppt matchbild nära till hands. Spelet blir därför under 5,5 mål.

För ännu fler speltips besök oss på Spelbloggare.se där våra spelexperter varje dag plockar ut sina absolut bästa spelförslag från de största matcherna.

Rygga spelet hos Betfair – Få 1 000 kronor bonus!

Ute efter fler speltips från Spelbloggare.se?
Våra erfarna spelexperter tar varje dag ut de bästa speltipsen från de största ligorna. Ta del av våra dagliga speltips och analyser på Spelbloggare.se eller följ oss på sociala medier.

 

Gå med i vår Facebookgrupp där vi tillsammans hittar de bästa speltipsen.
Gilla oss på Facebook
Följ oss på Twitter