Single post hero

Så går det i derbyt – efter cupfiaskot

Londonderby mellan Chelsea och Arsenal. Som om inte bara det skulle räcka – i potten hittar vi dessutom en finalplats i engelska Ligacupen! Från oss på Spelbloggare.se tipsas det om ett fantastiskt fint spel, i en lika fin match.

Det här får ni inte missa: Sätt in 200, spela för 800 kronor hos populära Mobilebet!

Besök oss även direkt på Spelbloggare.se där våra spelexperter varje dag tipsar om sina absolut bästa speltips.

Cupmatcherna avlöper varandra och nu är det fullt fokus på Ligacupen, var två av Londons jättar gör upp om en finalplats. Första mötet spelas på Stamford Bridge, innan returen på Emirates Stadium om två veckor.

Gemensamt för Chelsea och Arsenal, bland mycket annat, är att de kommer från varsin mindre stark prestation i FA-cupen. De förstnämnda löste bara 0-0 mot Norwich City, vilket förvisso betyder omspel hemma, medan de sistnämnda oväntat skickades ut med huvudet före av Nottingham Forest, via en 2-4-förlust.

Fiaskona, det ena klart större än det andra, kan dock delförklaras i att den här matchen redan fanns i kikaren. Givetvis stor skillnad att spela i FA-cupens tredje runda, mot Championship-motstånd, och en semifinal tillika ett derby i Ligacupen.

Hållit nollan i fyra av de fem senaste matcherna
Det är från målmarknaden hämtar vi speltipset inför matchen. Blir det målrikt eller målsnålt? Svaret tror vi oss ha!

När Arsenal varit i farten de senaste veckorna, då har det varit full rulle – både framåt och bakåt. Nätet har såväl hittats, liksom motståndarna hittat det, i fem matcher på raken. Också slutade det 2-2 när de mötte Chelsea i den första matchen 2018.

Nu tänker vi dock att det kan bli helt annorlunda, med andra aspekter av större vikt att ta hänsyn till. Med andra ord: här kan det bli målsnålt.

Chelsea har, om vi bortser från matchen mot Arsenal, hittat stabiliteten defensivt. Nollan är hållen i fyra av de fem senaste matcherna och eftersom det är det första mötet av två, kan vi räkna med ett Arsenal som hellre bevakar resultat än tar stora risker. Det talar för ett tajt derby.

Statistiskt är det också tydligt att de inledande matcherna i dubbelmöten som detta har större sannolikhet att bli målsnåla historier, kontra de andra mötena.

Oddset 2,05 för att vi får se max två mål i matchen erbjuds och det köper vi utan att överhuvudtaget blinka!

Rygga spelet hos Mobilebet – Sätt in 200 kr – Få 800 kr att spela för via denna länk!

HITTA SPELBOLAGENS BÄSTA BONUSAR: Klicka här för att se vår bonusguide där vi jämför de olika spelbolagens bästa bonusar.

Ute efter fler speltips från Spelbloggare.se?
Våra erfarna spelexperter tar varje dag ut de bästa speltipsen från de största ligorna. Ta del av våra dagliga speltips och analyser på Spelbloggare.se eller följ oss på sociala medier.

 

Gå med i vår Facebookgrupp där vi tillsammans hittar de bästa speltipsen.
Gilla oss på Facebook
Följ oss på Twitter
Följ oss på Instagram
Följ oss på YouTube