Single post hero

”Nu bryter Liverpool Man Citys drömsvit”

Blir Liverpool de första som lyckas fälla krokben och besegra Manchester City i årets Premier League? Det ser vi på Spelbloggare.se som ett mer än tänkbart utfall av söndagens höjdarmatch.

Stort utbud och skyhöga odds! Om ni saknar ett konto hos Scandibet – öppna ett och erhåll 1 000 kronor i välkomstbonus!

Besök oss även direkt på Spelbloggare.se där våra spelexperter varje dag tipsar om sina absolut bästa speltips.

22 matcher, 20 vinster och två oavgjorda. Vem ska se till att Manchester Citys förlustnolla spräcks? Kanske är det Liverpool?

Manchester City håller, som bekant, på att leka hem Premier League. Det är inte ens ett alternativ att det här tappas, utan frågan är hur många titlar som kan spela hem bortom PL. Chansen finns i Champions League, Ligacupen och FA-cupen…

Skiktet bakom serieledande och suveräna City är det desto mer öppet i, där Champions League-platserna ska delas ut. Grepp om en sådan har Liverpool, som fyra i tabellen. Det kan dock vända fort. Gäller att spinna vidare på den senaste tidens prestationer och resultat, som lovar så mycket för ”De röda”.

17 raka matcher utan förlust för Liverpool
Det är klart att Manchester City skulle kunna hålla den här förlustnollan intakt året ut, men vi betraktar den som i stor fara i en av årets tuffaste matcher. Kanske till och med den tuffaste hittills! Huruvida det är så, får tiden utvisa.

Liverpool kan nämligen stoltsera med 17 matcher utan förlust och under den absolut senaste tiden har formen vässats på rejält. Addera på det en central förstärkning i försvaret – och med den kan klubben säkerligen lyfta till nya höjder.

Att lyckas vinna fotbollsmatcher utan att helt övertyga är en styrka i sig. De senaste veckorna för Manchester Citys må emellertid inte vara helt fy skam, men de har i varje fall visat på att det inte är omöjligt att sätta käppar i hjulen för deras maskineri.

Vi väntar oss att det här blir den hittills svåraste uppgiften för Manchester City den här säsongen och en skräll ser inte alls otänkbar ut.

Summa summarum: Liverpool +0,25 mål (asian handicap) – halv vinst på spelet vid oavgjort i matchen – plockas hem till oddset 1,94.

Rygga spelet hos Scandibet – Få 1 000 kronor i välkomstbonus!

HITTA SPELBOLAGENS BÄSTA BONUSAR: Klicka här för att se vår bonusguide där vi jämför de olika spelbolagens bästa bonusar.

Ute efter fler speltips från Spelbloggare.se?
Våra erfarna spelexperter tar varje dag ut de bästa speltipsen från de största ligorna. Ta del av våra dagliga speltips och analyser på Spelbloggare.se eller följ oss på sociala medier.

 

Gå med i vår Facebookgrupp där vi tillsammans hittar de bästa speltipsen.
Gilla oss på Facebook
Följ oss på Twitter
Följ oss på Instagram
Följ oss på YouTube