Single post hero

Måstematch mot United: ”I riskzonen att falla ur PL”

Hur inleder man en ny vecka bäst, om inte med Premier League? Göra upp under kvällen ska Manchester United och Stoke City på Old Trafford, där det är toppen mot botten.

Tävla med vänner och andra spelare! Betser är spelbolaget som tar bettingupplevelsen till nya höjder. Hämta dina 1 000 kronor i välkomstbonus hos dem här.

Besök oss även direkt på Spelbloggare.se där våra spelexperter varje dag tipsar om sina absolut bästa speltips.

Med ett snitt på under pinnen per match är Stoke City i riskzonen att falla ur Premier League, vilket hade varit ett fiasko utöver det vanliga. De hittas i själva verket på en av nedflyttningsplatserna, som tredjejumbo, och man kan verkligen påtala en kris i klubben.

Nu kanske det är så att Stoke i normala fall, med det här spelarmaterialet, inte ens ska behöva vara nere i botten, kämpa med näbbar och klor för kontraktet. Laget har dock uppenbara problem med den mentala biten och uppträder inte sällan lojt så fort det blåser motvind. Då räcker man inte till i den här konkurrensen, kort och enkelt.

Som om det inte kunde bli värre; förra veckan skickades Stoke ut ur FA-cupen – av Coventry City, som huserar i League Two, fjärdedivisionen.

Under slutet av 2017 hade Manchester United stora problem och tappade i matcher som absolut inte ska tappas i. Nu verkar stormen vara undanblåst – eller? – och innan 2-0-vinsten över Derby County i FA-cupen senast, städades Everton av med identiska siffror, dessutom på bortaplan.

Toppen mot botten
Med den form Stoke visat upp – vad har de då att sätta emot här? Tre raka förluster, mot Coventry, Newcastle och Chelsea, har knappast höjt varken moralen eller självförtroendet i truppen, utan tvärtom.

Att kraftmäta med Manchester United, som återigen verkar ha hamnat på rätt spår, blir då svårt. Glömmas bort ska inte fördelen av hemmaplan för ”De röda djävlarna” heller.

Toppen mot botten i matchen. Det är vi säkra på kommer visas när 90 minuters fotboll är summerade.

Manchester United -1,5 mål (asian handicap) blir vårt speltips till 1,62 gånger insatsen. Spelet sitter om de vinner med minst två mål.

Rygga spelet hos Betser – Hämta din bonus på 1 000 kronor!

HITTA SPELBOLAGENS BÄSTA BONUSAR: Klicka här för att se vår bonusguide där vi jämför de olika spelbolagens bästa bonusar.

Ute efter fler speltips från Spelbloggare.se?
Våra erfarna spelexperter tar varje dag ut de bästa speltipsen från de största ligorna. Ta del av våra dagliga speltips och analyser på Spelbloggare.se eller följ oss på sociala medier.

 

Gå med i vår Facebookgrupp där vi tillsammans hittar de bästa speltipsen.
Gilla oss på Facebook
Följ oss på Twitter
Följ oss på Instagram
Följ oss på YouTube