Single post hero

Galna oddset – på­ ­seger för Östersund

Tillbaka på jorden togs Östersund direkt i Europa League-slutspelet, med en 0-3-förlust mot Arsenal hemma. Nu väntar returen, där hedern ska behållas, och Spelbloggare.se levererar självfallet ett starkt speltips inför matchen. Dessutom – ett spelbolag sticker ut hakan ordentligt med en superkampanj som ger hela 50 gånger pengarna på Östersund!

Så fungerar kampanjen:

Genom denna kampanj kan ni spela att Östersund vinner mot Arsenal till hela 50,0 gånger pengarna och få eventuell vinst som kontanter – utan omsättningskrav!

1. Klicka här för att låsa upp kampanjen från Ohmbet.

2. Öppna ett konto och ange bonuskoden spelbloggare och gör sedan en insättning.

3. Gå in under Champions League -> Special bets och spela Östersund till oddset 50,0. Om spelet prickar får ni vinsten i kontanter – helt utan några omsättningskrav!

Vårt speltips inför matchen:

Det var inte mycket till snack om saken på Jämtkraft Arena, när Östersund föll med noll mål mot tre mot ett Arsenal som mer eller mindre bara klev ut och städade av de 90 minuterna. Däremot hade ÖFK chansen att putsa till siffrorna i slutminuterna, men det satte en missad straffspark stopp för.

Skiljelinjerna mellan svensk fotboll och de stora europeiska storscenerna synliggjordes verkligen – och nu är det bara för Östersund att försöka hålla hedern i behåll: i första hand hålla siffrorna nere.

Motivationen behöver vi inte ifrågasätta för Östersunds del. Spelarnas största match i karriären väntar, på en arena som Emirates Stadium och mot en klubb som Arsenal. Hur stort är inte det?

Unik bonus – bara för Spelbloggare.se läsare: Just nu får du €5 helt utan krav på insättning hos Betser via denna länk samt 100% bonus upp till 1 000 krom ni gör en insättning!

Östersund räcker inte till

Det är bara att lyfta på hatten för Östersund och vad de åstadkommits i denna Europasejour, men nu är det uppenbart att nivån höjts flera hack för mycket.

Av Arsenal, som i praktiken redan säkrat deras plats vidare i slutspelet, är rotation att vänta – på ett flertal positioner. Nivåskillnaden ska ändå vara påtaglig och flera av de spelare som väntas få chansen vill förstås stärka deras aktier i ”Gunners” trupp. Chans för dem att visa framfötterna.

Att siffrorna skulle sväva iväg helt och hållet är långtifrån skrivet i sten, men en säker vinst ska Arsenal helt enkelt bara plocka när motståndet heter Östersund och arenan Emirates Stadium.

Arsenal -1,5 mål (asian handicap) – spelet sitter om de vinner med minst två mål – smakar mumma till 1,72 gånger pengarna.

Ta rygg på spelet hos Betser – Få €5 utan insättning samt 100% extra upp till 1 000 kronor i bonus!

Ute efter fler speltips från Spelbloggare.se?
Våra erfarna spelexperter tar varje dag ut de bästa speltipsen från de största ligorna. Ta del av våra dagliga speltips och analyser på Spelbloggare.se eller följ oss på sociala medier.

 

Gå med i vår Facebookgrupp där vi tillsammans hittar de bästa speltipsen.
Gilla oss på Facebook
Följ oss på Twitter