Single post hero

Fällan för Tottenham – i jakten på CL-plats

Lördagens bästa speltips, presenterat av Spelbloggare.se, hämtas från London och Wembley Stadium. De medverkande – Tottenham Hotspur och Everton. Har vi en favorit i fara?

Betfinal är ett spelbolag att lita på! Hämta 1 000 kronor i välkomstbonus hos dem!

Besök oss även direkt på Spelbloggare.se där våra spelexperter varje dag tipsar om sina absolut bästa speltips.

Efter den stora raddan av matcher med start 16:00, väntar fotboll från London vid 18:30. Tottenham intensifierar sin jakt ikapp på topp fyra-klubbarna och skulle, efter tappet i derbyt mot West Ham, må bra av en färsk trea in på kontot. Annars riskerar transportsträckan ut i Champions League dras ut än mer.

Att ställas mot Everton nu, kontra för cirka en månad sedan, är att föredra. Gästernas positiva effekt på tränarbytet under sluttampen av 2017 har tonat ut och nu står de försvagade med en svit om tre förluster samt fem utan vunnen match.

Men det tål att nämnas: schemat har varit mindre tacksamt för ”The Toffees” del. Prestationerna att döma – mer att önska. Men helt oävna har de ändock inte varit…

”Präglad av kamp och ett hårt arbetande Everton”
Under den nya regimen har Everton varit mer försvarsinriktat – och på den fronten har det fallit ut väl. Sällan som det läcker, likt förr.

Ytterst nära var det att få till ett omspel i veckans FA-cuphistoria mot lokalrivalen Liverpool, men en 1-2-balja bara minuterna från slutet innebar respass ur cupen. Insatsen fanns det positiva delar att hämta ur.

Defensivt har Everton, i de flesta fall, hållit ihop det på ett fullt acceptabelt vis, den här förlust- och vinstfria sviten till trots. Offensivt har lyckan varit betydligt mindre. Vad sägs om två mål framåt på de fem senaste matcherna?

Känslan är att en match präglad av kamp och ett hårt arbetande Everton väntar. Därför – snålt om mål?

Dagens bästa speltips blir under 2,75 mål (asian handicap) till 1,94 gånger fläsket. Med det spelet är vi försäkrade att få halva insatsen tillbaka om det blir exakt tre mål i matchen.

Rygga spelet hos Betfinal – Få 1 000 kronor i välkomstbonus!

HITTA SPELBOLAGENS BÄSTA BONUSAR: Klicka här för att se vår bonusguide där vi jämför de olika spelbolagens bästa bonusar.

Ute efter fler speltips från Spelbloggare.se?
Våra erfarna spelexperter tar varje dag ut de bästa speltipsen från de största ligorna. Ta del av våra dagliga speltips och analyser på Spelbloggare.se eller följ oss på sociala medier.

 

Gå med i vår Facebookgrupp där vi tillsammans hittar de bästa speltipsen.
Gilla oss på Facebook
Följ oss på Twitter
Följ oss på Instagram
Följ oss på YouTube