Single post hero

Experten: Man City är för stora favoriter

Det är fullspäckat med FA-cupfotboll under helgen och här presenterar vi på Spelbloggare.se ett vasst speltips inför mötet mellan superdominanta Manchester City och ett svårspelat Burnley. Fokusområde: handikappmarknaden.

Hämta din bonus hos prisade LeoVegas: Få 1 000 kr bonus + gratis mobilspel värt 200 kr via denna länk!

Besök oss även direkt på Spelbloggare.se där våra spelexperter varje dag tipsar om sina absolut bästa speltips.

Hungriga på fortsatt succé och fler pokaler att ställa in i titelskåpet hoppar Manchester City in i den tredje rundan av FA-cupen – och det blir att rivstarta direkt, mot ett ofta underskattat Burnley.

Inte ens den största av pessimister kan mena annat än att Manchester City redan är klara vinnare av Premier League. Förutom det är Champions League-slutspelet nått, där de seglat upp som ett av huvudnamnen för titeln, och utöver det lever de kvar i såväl FA- som Ligacupen.

Titlar kommer det att bli – men i vilket antal?

Burnley är rejält nederlagstippade här, med den tuffaste möjliga lotten direkt. Men skrälla, det har de gjort förut. Bara det faktum att de är sjua i Premier League, från att ha varit bottentippade på förhand, talar sitt tydliga språk.

Men helt friktionsfritt har det inte varit för Burnley på sistone; fem matcher på raken utan vinst. I veckan föll de sent mot Liverpool, när 1-2-baljan, den sista, kom i den fjärde stopptidsminuten av den andra halvleken. Hedervärd arbetsinsats, trots allt.

Alldeles för stort favoritskap enligt oss
Det favoritskap som Manchester City fått axla – visst har det blivit alldeles för stort?

Cupfotboll brukar i allmänhet betyda större skrällbud, det är erkända fakta. När Manchester City väntas rotera på flera positioner i startelvan, låta en del av de främsta stjärnorna vila, talar mycket för att en förhållandevis tät historia väntar.

Burnley ska inte heller underskattas, inte minst den kollektiva styrkan. Försvarsspelet, från spetspositionerna till målvaktsposten, är väloljat och det är således sällan som motståndarna, nästan oavsett nivå, lyckas direkt köra över dem.

Lagen ställdes mot varandra på Etihad Stadium i oktober månad förra året och då vann Manchester City med 3-0, men nu ska vi väga in att hemmalaget väntas presentera en betydligt svagare startelva.

1,79 gånger den investerade pengen för Burnley +2,25 mål (asian handicap) – halv vinst på spelet om de förlorar med exakt två mål – blir valet av spel inför matchen.

Rygga spelet hos LeoVegas – Få 1 000 kr bonus + 200 kr mobilspel!

SPELBOLAGENS BÄSTA BONUSAR: Vi har listat 13 av de absolut bästa oddsbonusarna just nu.

Ute efter fler speltips från Spelbloggare.se?
Våra erfarna spelexperter tar varje dag ut de bästa speltipsen från de största ligorna. Ta del av våra dagliga speltips och analyser på Spelbloggare.se eller följ oss på sociala medier.

 

Gå med i vår Facebookgrupp där vi tillsammans hittar de bästa speltipsen.
Gilla oss på Facebook
Följ oss på Twitter
Följ oss på Instagram
Följ oss på YouTube