Single post hero

Experten: ”En stark tro på Tottenham”

Det täta matchandet fortsätter i Premier League. Näst upp, den andra januari, är Swansea och Tottenham på Liberty Stadium, varifrån vi på Spelbloggare.se hittat dagens bästa speltips.

Har du inte konto hos Unibet än? Nya kunder får 200% bonus! Klicka här för att hämta bonusen.

Pressen ökar på Swansea, och det markant, så kritisk som situationen är. Poängen trillar in alldeles för sällan och nere under strecket, i den ångestdrypande bottenstriden, är de hårt pressade. Men finns det på allvar kapacitet att fälla krokben för de stora jättarna i serien, som Tottenham faktiskt är en av?

Bättre kunde tajmingen vara att ställas mot Tottenham, nu tabellfemma i Premier League, när de radat upp vinsterna, en efter annan, under matchtäta december. Till följd av de stärkande resultaten har ”Spurs” fått känn på Champions League-platserna och förhoppningen är att fortsätta på den inslagna vägen.

Det handlar alltså om botten mot toppen här, vilket avspeglas på förutsättningarna och det stora favoritskapet som Tottenham får axla – bortaplan till trots.

Dagens bästa speltips – en klar favorit
Dagens bästa speltips, från oss på Spelbloggare.se, har varit mindre svårt att utse.

Även om spelbolagen har en stark tro på Tottenham de också, har vi en starkare sådan. Oddsen på spelen till deras favör är mer än acceptabla. Vinner – och vinner klart? Det mesta tyder på det.

Dessa vinster för ”Spurs”, under den senaste tiden, har flera kommit med större siffror och offensivt har proppen verkligen gått ur. Detta är under en period där Swansea fått svettas rejält. Vad sägs egentligen om en 0-5- respektive 0-4-förlust mot Liverpool och Manchester City i december?

Tottenham -1,5 mål (asian handicap) tas till 1,80. Spelet sitter om de vinner med minst två mål.

Rygga spelet hos Unibet – Nya kunder får 200% bonus via denna länk!

Ute efter fler speltips från Spelbloggare.se?
Våra erfarna spelexperter tar varje dag ut de bästa speltipsen från de största ligorna. Ta del av våra dagliga speltips och analyser på Spelbloggare.se eller följ oss på sociala medier.

 

Gå med i vår Facebookgrupp där vi tillsammans hittar de bästa speltipsen.
Gilla oss på Facebook
Följ oss på Twitter
Följ oss på Instagram
Följ oss på YouTube