Single post hero

Experten: Dalande form för Djurgården

Det vankas toppmöte i SHL på torsdagskvällen och för den som älskar svensk ishockey är det bara att bänka sig för att bli serverad underhållning. Spelbloggare.se har som brukligt analyserat matchen och plockat ut ett speltips inför densamma.

Testa uppstickaren Ohmbet! Hämta din 1 000-kronorsbonus här.

Besök oss även direkt på Spelbloggare.se där våra spelexperter varje dag tipsar om sina absolut bästa speltips.

Med runt 34 avklarade omgångar i SHL återstår plötsligt lite mer än en tredjedel av grundserien och nu börjar det bli intressant på allvar. Efter att ha öppnat säsongen på ett strålande sätt har Färjestad och Djurgården båda parkerat i toppskiktet av tabellen.

Å andra sidan är det här två lag som såg betydligt mer självklara ut i inledningen av säsongen, men som därefter har avtagit lite vad gäller poängskörden. Samtidigt är det två lag som har befäst sin plats på den övre halvan och som definitivt får ses som kandidater till SM-guldet vad det lider.

Hos hemmalaget råder det plötsligt lite mer positiva tongångar sedan laget brutit sin negativa trend på sju raka förluster. Nu står Färjestad med två raka segrar och totalt elva gjorda mål på lite mer än 120 minuter ishockey. Det är positivt.

Färjestad tar kommandot
Värre är det för gästerna då Djurgården i nuläget har en vinst på sina fem senaste matcher i SHL. Efter en stabil defensiv säsongsinledning läcker laget betydligt mer nu, varpå förlusterna också börjat dugga tätt. Kan stockholmarna stoppa blödningen månne?

Vi räknar med att hemmalaget tar kommandot och sätter ordentligt fart på tillställningen. Deras form talar för det, samtidigt som Djurgårdens defensiva blödningar inte bådar gott.

Färjestad, som tar sig förbi Djurgården vid seger, lär vilja bevisa sig redan från start. Spelet blir att Färjestad gör minst tre mål i matchen. Oddset är 1,85.

Rygga spelet hos Ohmbet – Få 1 000 kronor i välkomstbonus!

HITTA SPELBOLAGENS BÄSTA BONUSAR: Klicka här för att se vår bonusguide där vi jämför de olika spelbolagens bästa bonusar.

Ute efter fler speltips från Spelbloggare.se?
Våra erfarna spelexperter tar varje dag ut de bästa speltipsen från de största ligorna. Ta del av våra dagliga speltips och analyser på Spelbloggare.se eller följ oss på sociala medier.

 

Gå med i vår Facebookgrupp där vi tillsammans hittar de bästa speltipsen.
Gilla oss på Facebook
Följ oss på Twitter
Följ oss på Instagram
Följ oss på YouTube