Single post hero

Experten: Blir målkalas mellan Real och PSG

Veckans, på förhand, hetaste Champions League-match spelas mellan Real Madrid och Paris Saint-Germain – och här kan det på allvar bli att åka av. Spelbloggare har djupdykt i matchen och presenterar er ett starkt speltips inför den.

Besök oss även direkt på Spelbloggare.se där våra spelexperter varje dag tipsar om sina absolut bästa speltips. Där hittar ni givetvis också vårt speltips inför Liverpools slutspelsmatch mot Porto från Champions League.

Men nu, fokus på Real Madrid mot PSG. Ni hör väl hur bra det här kan bli?

Flera av världens största namn står mot varandra, inte minst offensivt, där de båda sticker ut från stora delar av Europas toppskikt. Dessutom är det två starka kandidater för Champions League-titeln.

Gällande Real Madrid blir det extra intressant att se vad de kan åstadkomma i årets slutspel, som de vunnit två år på raken samt tre av de fyra senaste dito – men kallare än såhär har de inte varit sedan en bra tid tillbaka. Fiaskot är fundamentalt, med en fjärdeplats i spanska Primera División som understryker det. Inte det som var planerat…

Gästerna dominerar fullt ut den franska klubbfotbollen och ska så med det fantastiska material de har. Offensiven – total världsklass! Kanske den starkaste? Här i Champions Leagues gruppspel kom de etta, före Bayern München, Celtic och Anderlecht med 5-0-1 i resultatraden. Styrkebesked!

Få 1 000 kr bonus + 200 kr mobilspel när du testar LeoVegas Sport. Klicka här för att hämta din bonus!

”Sitter varken i Real Madrids eller PSG:s DNA”

Det ska inte vara mycket till snack om saken, fastän det handlar om det första mötet av två, vilka i normala fall kan bli lite mer tillbakalutade kontra de avslutande – att det blir att åka av här!
Varför detta? Det sitter helt enkelt varken i Real Madrids eller PSG:s DNA att spela defensiv fotboll och med de offensiva kort som kommer finnas på banan kan vi inte annat än att se en målfest som det mest sannolika.

Addera på detta att PSG i vissa tuffa bortamatcher svikit och att Real Madrid släpper in alldeles för enkla mål. Hawaiifotboll att vänta?

Vi väljer att spela att det blir över 3,0 mål (asian handicap). Det betyder att vi får insatsen tillbaka vid exakt tre mål – blir vårt speltips till 2,10 gånger pengarna. Spelet hittar ni under fliken Asian Lines hos LeoVegas Sport.

Rygga spelet hos LeoVegas – Få 1 000 kr bonus + 200 kr mobilspel via denna knapp!

HITTA SPELBOLAGENS BÄSTA BONUSAR: Klicka här för att se vår bonusguide där vi jämför de olika spelbolagens bästa bonusar.

Ute efter fler speltips från Spelbloggare.se?
Våra erfarna spelexperter tar varje dag ut de bästa speltipsen från de största ligorna. Ta del av våra dagliga speltips och analyser på Spelbloggare.se eller följ oss på sociala medier. 

 

Gå med i vår Facebookgrupp där vi tillsammans hittar de bästa speltipsen.
Gilla oss på Facebook
Följ oss på Twitter