Single post hero

Experten: Är Inget drömläge för “Spurs”

Dagens bästa speltips, presenterat av Spelbloggare.se, hämtas från Londonderbyt mellan Tottenham Hotspur och West Ham som spelas under torsdagen. Tanken är att det ska mer än dubbla insatsen.

Öppna ditt konto hos nya, fräscha Bethard: Sätt in 1 000 – få 2 250 kronor att spela för via denna länk!

Vi på Spelbloggare.se hjälper varje dag spelintresserade att hitta de bästa speltipsen och all viktig statistik inför dagens matcher. Under torsdagen spelas bland annat Sveriges JVM-semifinal mot USA och även den har vi uppe ett speltips inför.

Det är inte vilka matcher som helst som öppnat det nya året, 2018. Här väntar oss ännu en smällkaramell, från Wembley – ett storstadsderby, där vi har två lag i desperat poängbehov. Och det är i de olika ändarna av tabellen som poängen kan fördelas.

Tottenham, som vill knappa in på topp fyra, Champions League-området, är i mycket fin form, men så även flera toppkonkurrenter, varpå man inte lyckats skörda speciellt stor mark i tabellen. Fem av de sex senaste Premier League-matcherna har slutat i tre pinnar.

Ännu mer desperat är situationen för West Ham, som i sina stunder visar upp positiva tendenser – utan att hitta stilen över tid. Följaktligen är de fortfarande inblandade i den absoluta bottenstriden, med ynka pinnen till det röda tabellområdet.

Kapaciteten finns – West Ham kan streta emot
Vi ska inte sopa under mattan med att West Ham är långtifrån någon formtopp, men viss styrka har framförallt visats upp i matcherna mot topplagen – och de kommer därutöver från en seger över West Bromwich.

Trots matcher mot bland andra Manchester City, Chelsea och Arsenal – mot de sistnämnda, vid dubbla tillfällen – från december månad och framåt har inte en enda av de senaste åtta matcherna förlorats med större siffror än uddamålet, för att sätta statistik på det ovanstående.

Med den klasskillnad som råder i åtanke, samt att Tottenham också är formstarka, ska de förstås räknas som kraftiga favoriter, men samtidigt har vi svårt att se det bli någon promenadseger för ”Spurs”.

Blir det match av det hela? Absolut.

Därför spelar vi West Ham med +1,5 mål (asian handicap) till 2,03 gånger pengarna. Det innebär att spelet sitter om de förlorar med uddamålet, spelar oavgjort eller vinner matchen.

SPELBOLAGENS BÄSTA BONUSAR: Vi har listat 13 av de absolut bästa oddsbonusarna just nu.

Rygga spelet hos Bethard – Få 1 250 kronor i välkomstbonus via denna länk!

Ute efter fler speltips från Spelbloggare.se?
Våra erfarna spelexperter tar varje dag ut de bästa speltipsen från de största ligorna. Ta del av våra dagliga speltips och analyser på Spelbloggare.se eller följ oss på sociala medier.

 

Gå med i vår Facebookgrupp där vi tillsammans hittar de bästa speltipsen.
Gilla oss på Facebook
Följ oss på Twitter
Följ oss på Instagram
Följ oss på YouTube