Single post hero

”Everton har inte speciellt mycket att sätta emot”

Merseysidederby! Liverpool mot Everton. Vilken kväll vi har att se fram emot i FA-cupen, redan i den tredje rundan. Spelbloggare.se har djupdykt i matchen, analyserat den och plockat ut ett speltips som rekommenderas varmt.

Ni har väl testat ComeOn? Om inte – öppna ditt konto hos dem via denna länk och erhåll en massvis välkomstbonus om 3 000 kronor!

När uppehåll väntar i Premier League, blir det istället fokus på klassiska FA-cupen. Fredagen bjuder på två matcher därifrån och den i särklass hetaste ska utspelas på klassiska Anfield. Som pricken över i:et, är det också där vi identifierat dagens bästa speltips!

Det är med inte färre än 16 raka matcher utan förlust som Liverpool kommer till spel i detta skållheta Merseysidederby. Laget har fått rejält med luft under vingarna och ser under deras bästa stunder rentav fantastiska ut. Fjärdeplatsen innehas i Premier League och här tar de klivet in i årets FA-cupen.

Mindre positiv jargong är det runt Everton. Direkteffekten var positiv när Sam Allardyce klev in på tränarposten under november månad, då i ett totalt krisande lag, men nu verkar den alltså ha klingat av. Tillbaka på rätt spår här, eller kommer den tredje raka förlusten?

Rivstartar – vinner första halvlek?
I rådande form, med två raka förluster och enbart ett mål framåt på de fyra senaste matcherna, borde Everton inte ha speciellt mycket att sätta emot när ett Liverpool i toppform står för motståndet.

Vem som också är tveklös storebror mellan klubbarna, är Liverpool. December månads möte dem emellan slutade förvisso oavgjort, men dessförinnan hade Liverpool tre raka vunna inbördes möten.

Liverpool radar upp vinsterna även i allmänhet. Den offensiva, höga standarden håller de fortfarande – och skillnaden är att försvarsspelet rättats till det bättre i stora delar. Målskillnaden i de fem senaste matcherna, fyra segrar och ett kryss, är på imponerande 16-5.

Vi räknar med att Liverpool, som såväl är den bättre och formstarkare parten, rivstartar på Anfield. Spelet blir att de leder redan i halvlek till dubbla insatsen.

RYGGA SPELET HOS COMEON – FÅ 3 000 KRONOR I BONUS VIA DENNA LÄNK!

SPELBOLAGENS BÄSTA BONUSAR: Vi har listat 13 av de absolut bästa oddsbonusarna just nu.

Ute efter fler speltips från Spelbloggare.se?
Våra erfarna spelexperter tar varje dag ut de bästa speltipsen från de största ligorna. Ta del av våra dagliga speltips och analyser på Spelbloggare.se eller följ oss på sociala medier. 

Gå med i vår Facebookgrupp där vi tillsammans hittar de bästa speltipsen.
Gilla oss på Facebook
Följ oss på Twitter
Följ oss på Instagram
Följ oss på YouTube