Single post hero

”Det osar ångest runtom Newcastle”

Söndagsfotboll från Premier League innebär ett nytt, färskt speltips från oss på Spelbloggare.se. Matchen? Newcastle United mot Manchester United och St. James’ Park är platsen.

Besök oss även direkt på Spelbloggare.se där våra spelexperter varje dag tipsar om sina absolut bästa speltips.

Det osar ångest runtom Newcastle och Premier Leagues bottenstrid som helhet. Klubben, som studsat upp och ner mellan första- och andradivisionen de senaste åren, står parkerade strax ovanför strecket mot tabellens röda område. Ner under det – en pinne! En handfull parter inblandade i bottenstriden, så det kan sluta lite exakt hur som helst.

Hur det står med formen och vartåt det barkar, det är svårt att sia. De sex senaste Premier League-matcherna har landat i fyra oavgjorda, en vinst och en förlust.

Lite detsamma kan appliceras på Manchester United, gällande formen, även om de känns förhållandevis stabila. Det som kanske oroar är den där 0-2-förlusten mot Tottenham i slutet av januari – en match som däremot följdes upp av en vinst med de omvända siffrorna över Huddersfield. Gott om treor på sistone.

Betser är uppstickaren att räkna med! Matcha din första insättning med 100%, upp till 1 000 kronor hos dem – klicka här.

Målsnålt att vänta

Det skriker inte direkt mål här, eller hur?

Manchester United har hittat en fantastisk nivå i deras försvarsspel: 7/8 senaste matcherna har nollan hållits i. Detta kombinerat med att proppen sällan åker ur, brukar bädda för tillknäppta matcher. Sex av de nämnda matcherna har innehållit max två baljor.

Här kan vi bestämt slå fast ett Newcastle som backar hemåt, försvarar för allt de har och inte lägger alltför mycket kraft i att trycka på framåt. Även matcherna mot toppmotstånd på sistone har siffrorna hållit sig nere i och allt som allt har enbart en av de sju senaste i serien klivit över 2,5 mål.

Troligtvis vinner försvarsstarka Manchester United det här, men utan att rycka ifrån. Målspelen lockar oss mest.

Under 2,5 mål till 1,80 gånger pengarna.

Rygga spelet hos Betser – Få 1 000 kronor i välkomstbonus via denna knapp!

HITTA SPELBOLAGENS BÄSTA BONUSAR: Klicka här för att se vår bonusguide där vi jämför de olika spelbolagens bästa bonusar.

Ute efter fler speltips från Spelbloggare.se?
Våra erfarna spelexperter tar varje dag ut de bästa speltipsen från de största ligorna. Ta del av våra dagliga speltips och analyser på Spelbloggare.se eller följ oss på sociala medier.

 

Gå med i vår Facebookgrupp där vi tillsammans hittar de bästa speltipsen.
Gilla oss på Facebook
Följ oss på Twitter