Single post hero

Därför vinner Juventus CL-mötet mot Tottenham

Äntligen! Det är tid för åttondelsfinaler i Champions League, där världens största klubbar gör upp om den mest hedersamma av titlar. Tisdagsmatchen i fokus är Juventus mot Tottenham – och här hittar ni vårt speltips inför tungviktsmötet.

Som vi alla fotbolls- och bettingfantaster väntat! Champions League-slutspelet tar fart och vilket sätt att rivstarta det hela, med detta supermöte, va? Även Basel och Manchester City spelar för den delen under kvällen och speltips inför den matchen hittar ni hos oss på Spelbloggare.se. Våra spelexperter levererar varje dag ett flertal riktigt skarpa speltips som ni kan ta del av helt gratis på sidan.

Missa inte heller vår podcast med Jonas Dahlquist och Sladjan Osmanagic som snackar upp veckans Champions League. Sök på Uppsnack med Jonas & Sladjan där poddar finns för att hitta den.

Trots att Juventus, med en hel radda av vunna matcher, fortfarande är Napoli på efterkälken i Serie A, måste de betraktas som ett av Europas absolut bästa lag just nu. Stabilitet, försvarsspelet och hela paketet! Det skriker klass om ”Den gamla damen”.

Även Tottenham har varit extremt svåra att slå på sistone, fastän prestationerna inte alltid varit prickfria. Till matchen kommer de med en moralhöjare i form av en 1-0-vinst över lokalkonkurrenten Arsenal. Rider vidare på vågen här?

Vinn stort på Champions League hos Bethard: Sätt in 1 000, få 2 250 kr att spela för via denna länk!

Känslan: en stabil etta

Ska inte Juventus ses med absolut toppchans här? Av oss att döma talar det mesta för att de vinner matchen och därmed står med fördel inför returen om tre veckor.

Premier League-klubbarna har haft problem i Europa under flera år, men har alla varit lyckosamma hittills, däribland Tottenham. Nu höjs dock svårighetsgraden ett par nivåer, när de ställs mot ett av Europas just nu bästa lag.

Juventus är en stark titelkandidat. Annat kan inte påstås med det här spelarmaterialet och den formen som visats prov på under den sena hösten och vintern. Inför matchen: elva raka vinster! Och nästan ännu mer uppseendeväckande – bara ett insläppt mål i dessa.

Gästande Tottenham må inte vara en lättviktare och de har varit svåra att slå på sistone, men spelet har inte snurrat på i närheten av felfritt och om man inte står för en perfekt insats mot Juventus på Allianz Stadium, då blir det att åka av…

Förutom form-, klasskillnaden och hemma-/bortaplansfaktorn har Tottenham bara fått vila tre dagar efter det kraftslukande derbyt mot Arsenal. Juventus har en dag extra sedan den relativt bekväma segern över Fiorentina. En faktor som inte ska underskattas.

Vårt speltips blir att Juventus vinner till dubbla insatsen, 2,00 hos Bethard.

Rygga spelet hos Bethard – Få 1 250 kronor i välkomstbonus!

HITTA SPELBOLAGENS BÄSTA BONUSAR: Klicka här för att se vår bonusguide där vi jämför de olika spelbolagens bästa bonusar.

Ute efter fler speltips från Spelbloggare.se?
Våra erfarna spelexperter tar varje dag ut de bästa speltipsen från de största ligorna. Ta del av våra dagliga speltips och analyser på Spelbloggare.se eller följ oss på sociala medier.➠ Gå med i vår Facebookgrupp där vi tillsammans hittar de bästa speltipsen.
Gilla oss på Facebook
Följ oss på Twitter