Single post hero

”Arsenal har ofta problem i de tuffa matcherna”

Är ni redo? Londonderby står på menyn! Vinnande ur striden på Emirates Stadium – blir det Arsenal eller Chelsea? Spelexperterna på Spelbloggare.se presenterar deras bästa speltips inför matchen.

Spela på matchen hos Betfair: Just nu får nya kunder 1 000 kr bonus via denna länk!

Derby!
Toppmöte!
Och tre fruktansvärt betydelsefulla poäng i potten!

Här snackar vi, kort summerat, en höjdare till match. Inte minst Arsenal känner pressen som situationen ser ut; när de, i och med tappet, 1-1 borta mot West Bromwich, blivit frånkörda av toppkonkurrenterna. Som femma i tabellen har de, med en match mindre spelad, sex pinnar som skiljer dem från topp fyra- tillika Champions League-området.

En del av det området är Chelsea, på tabellens silverplats. Titelracet kan redan nu nästan slås fast vara avgjort, så starkt som Manchester City står, och det handlar istället om att säkra en av dessa åtråvärda biljetter ut i Champions League.

”Två lag som varit svåra att handskas med”
Vi på Spelbloggare.se presenterar nya, färska speltips – varje dag. Här tar de ställning i vad som är en av det nya årets hetaste Premier League-matcher hittills. Arsenal eller Chelsea – vem vinner?

Vi kan öppna med att nämna att vi har två lag som varit svåra att handskas med för motståndarna på sistone. Arsenal har åtta förlustfria matcher på raken, Chelsea sex. Däremot har ”Gunners” spelat flera oavgjorda matcher som klara favoriter, exempelvis som mot West Bromwich senast.

Formen är med andra ord bättre för Chelsea, som också kommer från en toppinsats mot Stoke. 5-0 vann de med. Fem mål mot noll! Och då roterades det lite i startelvan.

Arsenal har ofta problem i de tuffare matcherna, mot toppkonkurrenterna. Visar på att de helt enkelt inte räcker till? Addera på det flera stora avbräck för hemmalaget, på framstående pjäser. Stärker knappast deras aktier inför matchen.

Vårt bästa spelförslag i denna match är den raka tvåan, alltså at Chelsea vinner, till 2,62 gånger pengerna.

Rygga spelet hos Betfair – Just nu får du som ny kund 1 000 kr bonus via denna länk!

Ute efter fler speltips från Spelbloggare.se?
Våra erfarna spelexperter tar varje dag ut de bästa speltipsen från de största ligorna. Ta del av våra dagliga speltips och analyser på Spelbloggare.se eller följ oss på sociala medier.

 

Gå med i vår Facebookgrupp där vi tillsammans hittar de bästa speltipsen.
Gilla oss på Facebook
Följ oss på Twitter
Följ oss på Instagram
Följ oss på YouTube