Single post hero

Arsenal – en favorit att lita på i FA-cupen

Söndagsfotboll är att se fram emot från FA-cupen. Strålkastarljuset riktas mot City Ground, dit Arsenal välkomnas av Championship-huserande Nottingham Forest. Det bästa speltipset inför matchen, hittar ni här.

Saknar du ett konto hos Expekt? Öppna ett, sätt in 100 kr – få 600 kronor att spela för!

Besök oss även direkt på Spelbloggare.se där våra spelexperter varje dag tipsar om sina absolut bästa speltips.

Nottingham Forest kämpar febrilt för att komma ur den formdippen som förföljt dem från mitten av december och framåt. Två pinnar på de fem senaste matcher är facit och de tre senare av dessa har alla lämnats mållösa, två av dem lottlösa.

Fast i det ömsom bekväma och ömsom hopplösa mittenskiktet av Championship, skulle en succé i FA-cupen krydda till spelåret för klubbens del.

Och även Arsenal skulle må bra av den där – kryddan. De medverkar inte i årets Champions League, är en bit bakom konkurrenterna som innehar platserna i Premier League som leder dit kommande år och har svikit vid upprepande tillfällen.

FA-cupen är dock Arsenal rena specialisterna på. Tre av de fyra senaste upplagorna har den till och med vunnits.

En favorit att lita på
Rotation kommer det bli på tal om, åtminstone från Arsenals sida. Hur kommer det påverka matchen?

Givetvis försämras deras aktier jämfört med om en helt ordinarie startelva skulle ställas ut på City Ground, men en fördel de har är att den i stora delar kan likna de som luftats i Europa League. Med andra ord; att de fått tid att svetsa ihop sig.

Nu har Arsenal å ena sidan inte briljerat i Europa League, men å andra sidan ändå nått slutspelet utan bekymmer. Dessutom är de, som nämnt, specialister på FA-cupen. En titelchans som inte får slarvas bort redan i det här stadiet.

Nottingham Forest dunkla form oroar inför matchen och som det sett ut på sistone, borde de få det oerhört svårt här…

Arsenal -1,0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka om de vinner med uddamålet – presenterar Spelbloggare.se som dagens bästa speltips. Oddset är 2,02.

Rygga spelet hos Expekt – via denna länk får ni hela 500% bonus upp till 500 kr!

SPELBOLAGENS BÄSTA BONUSAR: Vi har listat 13 av de absolut bästa oddsbonusarna just nu.

Ute efter fler speltips från Spelbloggare.se?
Våra erfarna spelexperter tar varje dag ut de bästa speltipsen från de största ligorna. Ta del av våra dagliga speltips och analyser på Spelbloggare.se eller följ oss på sociala medier.

 

Gå med i vår Facebookgrupp där vi tillsammans hittar de bästa speltipsen.
Gilla oss på Facebook
Följ oss på Twitter
Följ oss på Instagram
Följ oss på YouTube