hela denna avdelning är en annons från Seat

Så skapade musikgeniet Dr. Dre nya superljudet till Seat Ibiza

Bra utrymmen, skön komfort och roliga köregenskaper. Nya Seat Ibiza har allt man kan önska sig av en ny bil.
Dessutom: Den går att beställa med en ljudanläggning från BeatsAudio™ som inspirerats av musikgeniet Dr. Dre.

Först av alla – läs om moderna tekniken i nya Seat Ibiza.

 

Ett antal undersökningar har bevisat att människor påverkas av musik. När vi sitter avslappnade och lyssnar på låtar som vi gillar påverkas humöret positivt – och det kan hålla i sig flera timmar efter att musiken har tystnat.

 

Många lyssnar mest när de kör bil. Under resorna har man tid och kör man själv kan man vrida upp volymen så mycket man vill utan att någon klagar. Reser man tillsammans med någon kan nya spellistor göra turen hur trevlig som helst.

 

Modern musik är en högteknologisk produkt som processas noga av sofistikerad utrustning innan den når dig som ska lyssna. I musikstudion används modern teknik för att skapa så rent och bra ljud som möjligt och för att du ska uppfatta alla nyanser i musiken ställs göra krav på din ljudanläggning. Inte minst i bilen, där ljudet får konkurrens av störande ljud utifrån.

 

Helt nya Seat Ibiza har hyllats för att vara en snyggt designad och körglad bilmodell som tack vare en lång hjulbas också har väl tilltagna innerutrymmen och ett bagageutrymme som räcker för det mesta. Seat har också tagit sina kunders önskan om ett bra ljud i bilarna på allvar och har inlett ett samarbete med BeatsAudio™.

 

Bakom BeatsAudio™ står bland annat den kända producenten Dr. Dre, en musikskapare som fick sitt genombrott i hiphop-kollektivet NWA och som senare producerat musik för artister som bland andra Eminem, 2Pac, 50 Cent och The Game. Dr. Dre har överfört mycket av sina kunskaper om musik och ljud till BeatsAudio™ som nu levererar ljudanläggningar till nya Seat Ibiza.

 

En Seat Ibiza utrustad med BeatsAudio™ har ett riktigt bra ljud som klarar att göra all typ av musik rättvisa. Systemet hjärta är en kraftfull förstärkare på 300 W. Här finns också sex högtalare som placerats på strategiska platser i bilen. De är optimerade för att ge en klar diskant och ett fint mellanregister, för att det ska bli bra tryck i basen finns också en rejäl subwoofer i systemet.

 

Först av alla – läs om moderna tekniken i nya Seat Ibiza.

 

AB Kvällstidningen Expressen
Ansvarig utgivare: Thomas Mattsson
Produktion:Wasp Communication
Om cookies