hela denna avdelning är en annons från Seat

Privatleasing: Så billigt kan du köra en splitter ny bil

Seat Ibiza är en bilmodell som överraskar.
Förutom att vara snygg och rolig att köra är den dessutom både rymlig och fullmatad med ny teknik.
Jättedyr? Inte alls. Att köra en helt ny Ibiza är billigare än du tror.

Först av alla – läs mer om moderna tekniken i nya Seat Ibiza.

 

Seat Ibiza har sålts i fler än 5,4 miljoner exemplar sedan den lanserades 1984. Modellen har många gånger blivit hyllad för sin spännande design och för att vara rolig att köra. I och med att den senaste generationen av Ibiza – byggd på en helt ny plattform – har modellens spanska särdrag blivit ännu tydligare, samtidigt som både kvalitetskänsla och utrymmen har tagits till helt nya nivåer.

 

Nya Seat Ibiza är en liten citybil som är smidig att köra i stan och rolig att manövrera på kurviga landsvägar. Samtidigt är modellen nu så pass rymlig att den också kan fungerar som en familjebil. Det stora utrymmet i baksätet gör att fullvuxna kan får plats utan problem, ska man skjutsa barn finns rum för de mest skrymmande bilbarnstolarna och självklart finns Isofix-fästen och all annan säkerhetsutrustning som man förväntar sig i en toppmodern bil.

 

 

Den nya modellen från Seat går att få fullmatad med spännande teknik. Till Ibiza finns bland annat en stor pekskärm där du håller koll på allt från parkeringskamera till navigation, här finns en trådlös smartphone-laddare och ett högklassigt ljudsystem från BeatsAudio med 300W-förstärkare, sex högtalare och en kraftfull subwoofer. Du kan också få din Ibiza med en funktion där du ställer in olika förarprofiler – kanske vill du ha hårdare fjädring för lite sportigare körning? Då får du det.

 

Att köpa en helt ny Seat Ibiza kostar bara från 139 900 kronor, men för många blir det smidigare att privatleasa sin bil än att köpa. Här finns många fördelar, till exempel behöver man inte lägga någon kontantinsats. Man slipper också oroa sig för bilens andrahandsvärde eftersom bilen bara lämnas tillbaka efter avtalstidens slut.

 

När du bestämt dig för att privatleasa en ny Seat väljer du först vilken modell och utrustning du vill ha, sen bestämmer du hur länge du vill ha bilen och ungefär hur mycket du kommer att köra. Vill du kan du kombinera med både försäkring och serviceavtal från Seat och få allt samlat på en faktura. Då vet du exakt hur mycket ditt bilägande kostar dig varje månad.

Att privatleasa en ny Seat Ibiza kostar från 1.795 kronor per månad.

 

Bra bil till låg månadskostnad. Läs mer om hur det funkar.

 

AB Kvällstidningen Expressen
Ansvarig utgivare: Thomas Mattsson
Produktion:Wasp Communication
Om cookies