hela denna avdelning är en annons från Seat

Citybilen som är redo för äventyr utanför städerna

Född i Barcelona och skapad för ett modernt cityliv.
Men nya Seat Ibiza är mer än så.
Tack vare ny teknik är den också rustad för helt andra äventyr.

Först av alla – läs om moderna tekniken i nya Seat Ibiza.

 

Ibiza är en av Seats storsäljare, modellen har sålts i mer än 5,4 miljoner exemplar sedan den första generationen kom 1984. Med Ibiza har Seat alltid haft fokus på ung design, körglädje och funktionalitet – en bil som funkar perfekt i hektiska stadsmiljöer.

 

Tack vare relativt blygsamma yttermått är även den helt nya generationen av Seat Ibiza lätt att manövrera och parkera i stan. Sikten är också bra, det är lätt att hålla koll på allt som sker runt bilen även när trafikmiljön är hektisk.

 

Trots att alla traditionella kärnvärden finns kvar hos nya Ibiza är modellen nu också rustad för helt nya äventyr. Nya Seat Ibiza den första modellen som byggs på Volkswagengruppens nya skalbara plattform MQB A0, en teknisk grundstruktur som gett Seats bilbyggare möjligheter att skapa en bil med längre hjulbas – och därmed större innerutrymmen.

 

Till exempel har utrymmet i baksätet blivit betydligt bättre och är nu i klass med många betydligt större bilmodeller. Här kan långa vuxna färdas bekvämt och här kan skrymmande bilbarnstolar monteras utan problem. Det betyder att Seat Ibiza nu kan användas som familjebil, till exempel på semestern. Den nya tekniken har också inneburit att bagageutrymmet har vuxit. 355 liter går att lasta med baksätet uppfällt, det räcker för mycket packning. Fäller man baksätet man in ännu mer, kanske vill man ha med sig en cykel eller en surfbräda på nästa utflykt utanför stan?

 

Seat Ibiza har tack vare den nya tekniken blivit en betydligt tystare bil. Mindre buller från däcken och mindre vägljud gör det mer avslappnade att köra långa sträckor. Det är något man njuter av oavsett om man är på bilsemester med familjen eller drar iväg på något äventyr med sina kompisar.

 

Först av alla – läs om moderna tekniken i nya Seat Ibiza.

 

AB Kvällstidningen Expressen
Ansvarig utgivare: Thomas Mattsson
Produktion:Wasp Communication
Om cookies