Hela den här avdelningen är en annons

Välj själv hur du vill betala tillbaka med det populära kreditkortet

Så här i slutet av året kommer högtiderna som lätt kostar lite mer än vanligt. Så här kan du göra för att få kontroll över dina betalningar.

Vill du veta ännu mer om det populära kreditkortet? Kolla här.

 

Ekonomiska förutsättningar ser olika ut från person till person och kan även växla för en och samma person. Nu närmar sig julen med stormsteg vilket, för många, innebär en hel del inköp i form av klappar, mat och pynt.

 

För att försöka undvika en situation där utgifterna blir för stora kan det vara smart att lägga upp en plan för ekonomin.

 

Betala allt på en gång – eller delbetala

Med re:members populära kreditkort re:member flex kan man delbetala räntefritt på inköp mellan 3000 och 20 000 kronor. Då kan man välja att delbetala på 6, 12 eller 24 månader, det som tillkommer är en administrativ avgift på 57 kronor.

Om du väljer att betala tillbaka hela summan så tillkommer ingen ränta.

 

Här kan du enkelt ansöka om re:member flex.

 

Individuell räntesats

Med re:member flex kan man även få räntefri kredit upp till åtta veckor. Om du väljer att hantera betalningen med e-faktura så slipper du aviavgiften.

 

Med tanke på att alla faktiskt har olika ekonomiska förutsättningar så har re:member flex individuell ränta. Vid ansökan av kreditkortet görs kreditbedömningen och efter det beräknas räntesatsen.

 

Kortet kan spara dig hundralappar

En annan fördel är att kreditkortet är helt utan årsavgift, vilket kan spara dig hundralappar utan att du faktiskt behöver göra något.

 

Det finns tolv olika försäkringar att välja mellan när du skaffar re:member flex. De kostar 70 kronor per styck och år, du väljer själv vilka du vill ha och det går att byta eller lägga till försäkringar när som helst.

 

Läs mer om alla tolv försäkringar du kan välja mellan.

 

more_text

 

AB Kvällstidningen Expressen
Ansvarig utgivare: Thomas Mattsson
Produktion:Wasp Communication
Om cookies