Hela den här avdelningen är en annons

Sex sätt att fira Alla hjärtans dag – från budget till lyx

Alla hjärtans dag är precis runt hörnet, och det finns många olika sätt att uppmärksamma det här kärleksfulla tillfället.

Här är kreditkortet utan årsavgift – läs mer här.

 

Några veckor bort skymtas dagen där kärleken ska vara i fokus. Ibland kan det vara svårt att hitta på sätt att fira, men det behöver inte vara så svårt. Här är några alternativ hur du kan fira kärleken tillsammans med någon du tycker om.

 

Blommor blir aldrig fel

Alla hjärtans dag och vackra blommor går hand i hand, vanligtvis röda rosor. Om du vill ge din partner, vän eller någon annan du håller kär den mest klassiska gesten så är en röd ros aldrig fel.

 

Om du vill lyxa till det lite så är ju ett dussin stora, röda rosor ett bra alternativ. Eller varför inte en helt annan blomma? Välj det som du tror att den du ger dem till blir gladast för. I år är 14 februari en tisdag, varför inte skicka ett blombud till hens jobb?

 

En bekväm klassiker

Om man vill uppmärksamma dagen lite sparsmakat så är en bra film en idé. Välj en tillsammans, duka upp lite mys, låtsas att det är fredag. Det sätter alltid en romantisk stämning.

 

Ett annat alternativ, om du vill lägga i en lite högre växel, är att gå på bio ihop. Unna er det bästa snacks ni vet, luta er tillbaka och njut av filmen och varandras sällskap.

 

Rätter för två

Att bli bjuden på middag är alltid uppskattat. Varför inte laga den själv? Välj en rätt – eller fler – som din partner verkligen gillar. Duka bordet lite extra fint, tänd ljus för en romantisk stämning och välj musik som passar till kvällen.

 

Ett säkert, och väldigt uppskattat, kort är middag för två på en fin restaurang. Sippa på en fördrink, välj era favoriträtter och låt kvällen bli lång – det är bara Alla hjärtans dag en gång om året.

 

Här kan du läsa mer om alla fördelar med kreditkortet re:member flex.

 

Massage och behandlingar

Bad, bastu, ansiktsmasker, massage och behandlingar. Spa är förknippat med lyxig njutning – och det går bra att göra hemma. Välj ut några väldoftande produkter och varva ner.

 

Om ni vill lämna hemmet så finns det spaanläggningar lite överallt. Checka ut från vardagen kan vara väldigt behövligt ibland, varför inte göra det just den här dagen? Det gör det bara mer romantiskt.

 

Första dejten – igen

Vad gjorde du och din partner på er första dejt? För att få återuppleva pirret, känslorna och den kvällen – gör det igen. Det kanske inte låter som mycket, men det kan verkligen göra underverk.

 

Åk iväg!

För att väcka romantiken till liv så är det bra att åka iväg. Varför inte turista i din egen hemstad? Ta en natt på hotell eller bila till en annan plats en bit bort. Bara ni lämnar alla måsten bakom er så kommer det bli en lyckad resa.

 

Varför inte unna er en romantisk weekend? Visst, Alla hjärtans dag är på en tisdag men det går ju faktiskt att fira kärleken ett par dagar tidigare eller senare.

 

Glöm inte kreditkortet när du reser – ansök om re:member flex här.

 

more_text

 

AB Kvällstidningen Expressen
Ansvarig utgivare: Thomas Mattsson
Produktion:Wasp Communication
Om cookies