Hela den här avdelningen är en annons

Så sparar du pengar med re:members populära kreditkort

Det mest populära valet hos re:member är kreditkortet re:member flex, vilket inte är oväntat med tanke på alla fördelar det ger.

Här kan du enkelt ansöka om kreditkortet re:member flex.

 

Att spara pengar gör mycket för privatekonomin. Det ger en säkerhet om det dyker upp oväntade utgifter och det ger en svängrum att uppfylla sina drömmar, i vilken form de än kommer.

 

Spara hundralappar varje år

Kreditkortet re:member flex är re:members mest populära val. En av anledningarna till det här är att kortet inte har någon årsavgift. Det här gör att man, utan att egentligen göra något alls, sparar flera hundralappar varje år.

 

En annan populär fördel med kreditkortet är att man kan få upp till åtta veckors räntefri kredit – och när fakturan kommer bestämmer man själv hur betalningen ska göras. Alternativen är att betala tillbaka lite varje månad eller hela summan på en gång. Om man väljer det senare så tillkommer ingen ränta när fakturan kommer.

 

Specifika inköp mellan 3 000 och 20 000 kronor kan delbetalas räntefritt på 6, 12 eller 24 månader. Då tillkommer endast en avgift på 57 kronor per månad.

 

Läs mer om det populära kreditkortet här.

 

Den individuella räntan

re:member har även tagit fasta på alla personers olika ekonomiska förutsättningar, därför har re:member flex individuell ränta. Den beräknas vid ansökan av kreditkortet genom en kreditbedömning.

 

Flera försäkringar att välja fritt mellan

Tolv olika försäkringar finns att välja mellan att koppla till sitt kort. Det gäller allt från avbeställningsskydd och självriskskydd till prisgaranti och nödkontanter.

 

Varje tilläggsförsäkring kostar 70 kronor per år och du kan byta eller lägga till nya försäkringar när du vill.

 

Läs mer om vilka försäkringar du kan välja mellan.

 

more_text

 

AB Kvällstidningen Expressen
Ansvarig utgivare: Thomas Mattsson
Produktion:Wasp Communication
Om cookies