Hela den här avdelningen är en annons

Så kan du låna pengar – utan säkerhet

Oförutsägbara händelser eller drömmar som äntligen ska uppfyllas. Hos re:member kan man låna upp till 350 000 kronor utan säkerhet – och du bestämmer själv vad du vill använda pengarna till.

Här kan du låna pengar – utan säkerhet.

 

Livet är för kort för att inte förverkliga sina drömmar, men vägen dit är inte alltid spikrak. Det kan också dyka upp oförutsägbara händelser – ett vanligt hinder är den ekonomiska biten.

 

Räkna lätt ut summan med en lånekalkylator

Hos re:member kan man låna upp till 350 000 kronor utan säkerhet. De enda kraven som finns är att du ska ha fyllt 18 år, ha en fast inkomst på minst 120 000 kronor om året och inga betalningsanmärkningar. När man har checkat av de tre punkterna är det dags att ta reda på hur mycket pengar man faktiskt kan låna.

 

Med hjälp av re:members lånekalkylator är det lätt att räkna ut hur stor summa man kan låna. Man väljer själv vilket belopp från 10 000 till 350 000 kronor, och det är helt utan säkerhet. Alltså behöver man inte ha någon form av pant eller säkerhet för lånet.

 

Lånekalkylatorn hjälper dig att ta reda på hur mycket du kan låna – testa här.

 

Önskad återbetalningstid

När önskat lånebelopp har fyllts i så är det dags att ta reda på vilken ränta som är aktuell. Vilken ränta du får beror på lånebeloppet, din kreditvärdighet, hur ekonomin ser ut överlag och önskad återbetalningstid. Man kan nämligen själv välja under hur lång tid man vill betala tillbaka lånet. De aktuella räntespannen är 4,95%, 9,95% och 19,95%.

 

När man väl har fyllt i det kommer månadskostnaden att visas automatiskt. Det ger en frihet att komma fram till ett alternativ som passar ens ekonomi bäst.

 

Du bestämmer själv

Vad du vill använda pengarna till bestämmer du själv. Kan det handla om en badrumsrenovering? Handpenning till ett nytt boende? Eller varför inte en ny bil? Oavsett vad så är det helt upp till dig.

 

Det är enkelt att ansöka om ett lån hos re:member. Man får svar direkt och ansökan är inte bindande.

 

Ansök om lån här – du bestämmer själv vad du använder pengarna till.

 

privatlan_text

 

AB Kvällstidningen Expressen
Ansvarig utgivare: Thomas Mattsson
Produktion:Wasp Communication
Om cookies