Hela den här avdelningen är en annons

Så julshoppar du säkert på nätet

Julen närmar sig med stämningsfulla stormsteg och det är hög tid att börja fixa julklapparna. Varför inte shoppa dem på nätet? Så här julhandlar du säkert online.

Ansök om det populära kreditkortet från re:member här.

 

Julen är precis runt hörnet vilket innebär att det är dags att bocka av en del saker på den traditionella to do-listan. Förutom att köpa genomtänkta klappar och julmat så kanske det skulle vara mysigt med en ny outfit till julens alla fester.

 

Allt fler shoppar online

För att slippa trängas i butikerna i december så väljer fler och fler att shoppa på nätet. Ett tydligt bevis på det är resultatet enligt E-barometern från HUI Research och Postnord, det visade nämligen att den svenska e-handeln omsatte nästan 50 miljarder kronor år 2015.

 

Men fortfarande är det många som är oroliga över säkerheten att shoppa online. Då är ett kreditkort från re:member ett bra alternativ, då blir e-handeln trygg.

 

När du shoppar online med kreditkort gäller konsumentkreditlagen, vilken innebär att man kan bestrida sitt köp i efterhand. Om varan inte levereras inom avtalad tid så kan man även vända sig till kreditgivaren med anspråk på återbetalning. Vid nätshopping har du nämligen samma rättigheter som när du handlar i butik. Det blir även enklare för dig at hitta rätt vara till rätt pris.

 

Läs mer om kreditkortets alla fördelar här.

 

Dela upp betalningen

Med ditt kreditkort från re:member kan du även välja att dela upp ett köp på 6, 12 eller 24 månader räntefritt. Det enda som tillkommer är en administrativ avgift på 57 kronor per månad.

 

Köp till försäkringar för extra trygghet

För lite extra säkerhet så finns det faktiskt flera försäkringar som man kan köpa till för 70 kronor per år och försäkring. Om du har planerat att fira jul utomlands och någon i familjen råkar ut för något så allvarligt att du måste boka av så kommer avbeställningskydd väl till hands.

 

Försäkringen köpskydd innebär att du får två års allriskförsäkring på hushållsmaskiner och hemelektronik om du betalar med ett kreditkort från re:member.

 

Runt jul kan det även finnas en hel del erbjudanden, då är försäkringen prisgaranti ett bra alternativ. Om du köpt en vara med ditt re:member kreditkort för minst 1000 kronor och inom 90 dagar hittar en identisk vara där prisskillnaden är minst 100 kronor lämnas en ersättning för prisskillnaden.

 

Här kan du enkelt ansöka om re:member flex.

 

more_text

 

AB Kvällstidningen Expressen
Ansvarig utgivare: Thomas Mattsson
Produktion:Wasp Communication
Om cookies