Hela den här avdelningen är en annons

Så håller du koll på din ekonomi under julen

Nu är säsongen här för tända ljus, julstämning – och shopping. Här är ett alternativ för att hålla koll på din ekonomi i jul.

Här ansöker du enkelt om det populära kreditkortet re:member flex.

 

Julstjärnor i fönstren, ljusslingor virade runt balkongräcken och glittrande granar skymtandes i vardagsrumsfönster. Det är december vilket innebär härlig julstämning – och utgifter.

 

Det här är tiden på året då gemytliga sammankomster med nära och kära står på agendan. Det innebär även klappar, julmat, gran och pynt. Julen är en högtid som lätt kostar lite mer än vanligt, det kan därför kännas skönt att det finns sätt att hålla koll på sin ekonomi under julen.

 

Alla kostnader på samma ställe

Ett alternativ är att samla alla utgifter på ett och samma ställe. När man betalar på flera olika sätt kan det bli svårare att få en överblick på hur mycket man spenderar.

 

Om man handlar med ett kreditkort så samlas alla kostnader och det blir lättare att hålla reda på sin privatekonomi. Dessutom kan man hantera oförutsägbara utgifter med kreditkort, och när fakturan kommer hem kan man dela upp kostnaden om man vill.

 

Vill du veta ännu mer om fördelarna med re:member flex? Läs här.

 

Veckor av räntefri kredit

Med kreditkortet re:member flex får man upp till åtta veckors räntefri kredit. Du bestämmer själv hur du vill betala tillbaka beloppet, antingen lite varje månad eller allt på en gång. Om man väljer att betala hela summan när fakturan kommer så tillkommer ingen ränta.

 

Förutom veckorna av räntefri kredit så har re:member flex inte någon årsavgift vilket kan spara flera hundralappar.

 

Flera försäkringar

Det finns tolv olika försäkringar att välja mellan när man skaffar re:member flex. Försäkringarna kostar 70 kronor styck och år, du väljer vilka du vill ha och kan byta och lägga till nya försäkringar när du vill.

 

Läs mer om försäkringarna man kan koppla till re:member flex.

 

flex_text

 

AB Kvällstidningen Expressen
Ansvarig utgivare: Thomas Mattsson
Produktion:Wasp Communication
Om cookies