Hela den här avdelningen är en annons

Populära kreditkortet som sparar hundralappar

Det finns flera fördelar med att ha det populära kreditkortet re:member flex, exempelvis att det är ett kreditkort som faktiskt kan spara dig flera hundralappar.

Läs mer om det populära kreditkortet.

 

Många har som mål att lägga undan en slant varje månad. Kanske sparar man till något speciellt eller för att ha en buffert för oförutsägbara utgifter. Oavsett så finns det ofta en önskan att lägga undan pengar, ett alternativ är välja det populära kreditkortet från re:member.

 

Flera fördelar med kreditkortet

Kreditkortet re:member flex kan man spara hundralappar – utan att anstränga sig. Kreditkortet har nämligen ingen årsavgift.

 

Förutom att man inte behöver lägga pengar på avgiften så finns det flera fördelar med re:member flex. Exempelvis kan man få upp till åtta veckors räntefri kredit, och man väljer själv hur betalningen ska göras när fakturan kommer. Antingen kan du betala tillbaka lite varje månad eller allt på en gång. Om du väljer att betala tillbaka hela summan då fakturan kommer så tillkommer ingen ränta.

 

Här kan du ansöka om re:member flex.

 

Inköp mellan 3 000 och 20 000 kronor kan delbetalas räntefritt på 6, 12 eller 24 månader. Det som tillkommer är en administrativ avgift på 57 kronor per månad.

 

Välj till tolv olika försäkringar

Med re:member flex får man en individuell ränta, som beräknas när kreditbedömningen görs vid ansökan av kreditkortet.

 

Det finns även möjlighet att välja mellan tolv olika försäkringar när man skaffar det populära kreditkortet. Du väljer själv vilka du vill ha och det går när som helst att lägga till eller byta försäkringar. De kostar 70 kronor per styck och år.

 

Läs mer om vilka försäkringar man kan välja mellan till re:member flex.

 

more_text

 

AB Kvällstidningen Expressen
Ansvarig utgivare: Thomas Mattsson
Produktion:Wasp Communication
Om cookies