Hela den här avdelningen är en annons

Pengar tillbaka – varje gång du drar kreditkortet

Att spendera pengar ger ofta blandade känslor: glädje för köpet samtidigt som det inte är lika härligt att ha mindre pengar på kontot. Nu finns ytterligare ett alternativ om man har en större utgift och vill dela upp betalningen.

Första året utan årsavgift – ansök om det populära kreditkortet här.

 

Ibland spenderar man pengar för att det är kul och ibland för att det är en nödvändighet. Nu när julen närmar sig kanske kortet till och med dras lite oftare än vanligt. Så här enkelt får du tillbaka pengar – varje gång du drar kreditkortet.

 

Förmånligt bonussystem

Med kreditkortet re:member more får man nämligen ett väldigt förmånligt bonussystem. För varje krona man handlar för får man tillbaka poäng. De här poängen omvandlas sedan tillbaka i cash back, alltså pengar tillbaka på kontot.

 

I bonussystemet får man en poäng för varje krona man handlar för med re:member more. Du kan får tillbaka 1 % i cash back på allt du köper och minsta beloppet man kan få tillbaka är 50 kronor, det vill säga 5000 poäng. Du bestämmer själv hur du vill använda din bonus.

 

Läs mer om vilka försäkringar som ingår i re:member more.

 

Elva försäkringar ingår

Förutom pengar tillbaka på kontot får den som använder re:member more även en del andra förmåner. Utan extra kostnad ingår åtta reserelaterade försäkringar och även tre andra försäkringar; prisgaranti, köpskydd och skydd vid ID-stöld.

 

Det finns också en möjlighet att koppla fler försäkringar till kortet, de kostar 70 kronor per försäkring och år. Och när som helst går det att lägga till eller byta försäkringar.

 

Årsavgiften för kreditkortet re:member more är vanligtvis 295 kronor men om man vill testa nu så får man första året utan årsavgift.

 

Här kan du ansöka om kreditkortet re:member more.

 

more_text

 

AB Kvällstidningen Expressen
Ansvarig utgivare: Thomas Mattsson
Produktion:Wasp Communication
Om cookies