Hela den här avdelningen är en annons

Lista: 5 anledningar att välja kreditkortet utan årsavgift

Funderar du på att skaffa kreditkort? Det finns en hel del att välja på där ute, men här är några anledningar till varför man ska välja re:member flex.

Vill du veta ännu mer om fördelarna med re:member flex? Läs mer här.

 

re:member flex är ett av re:members mest populära kreditkort och det är paketerat med en mängd förmåner. Här är några av fördelarna med kreditkortet:

 

1. Veckor av räntefri kredit

Med re:member flex får man räntefri kredit – upp till hela åtta veckor. Alltså har man upp till åtta veckor på sig att betala tillbaka och det behöver inte kosta något extra. Ett alternativ är också att ta betalningen på e-faktura, då slipper man aviavgiften.

 

2. Du bestämmer själv hur du vill betala tillbaka

Den ekonomiska situationen kan se lite olika ut från månad till månad. Det är något som re:member har tagit fasta på, därför kan man bestämma själv hur man vill betala tillbaka med re:member flex.

 

Inköp mellan 3 000 och 20 000 kronor kan man delbetala räntefritt på 6, 12 eller 24 månader. Det som tillkommer är en administrativ avgift på 57 kronor per månad.

 

Läs mer om försäkringarna man kan koppla till re:member flex.

 

3. Den individuella räntan

Alla har olika ekonomiska förutsättningar, därför har re:member flex individuell ränta. Räntesatsen beräknas när kreditbedömningen görs vid ansökan av kreditkortet.

 

4. Betala bara för det du själv vill ha

Skaffar du re:member flex så kan du välja mellan tolv olika försäkringar. De kostar 70 kronor per styck och år, du väljer själv vilka du vill ha och kan byta eller lägga till nya försäkringar när det passar dig.

 

5. Ingen årsavgift

En bra anledning till att så många väljer det populära kreditkortet är för att re:member flex inte har någon årsavgift. Det här kan spara flera hundralappar.

 

Här ansöker du enkelt om det populära kreditkortet re:member flex.

 

more_text

 

AB Kvällstidningen Expressen
Ansvarig utgivare: Thomas Mattsson
Produktion:Wasp Communication
Om cookies