Hela den här avdelningen är en annons

Här är kreditkortet med individuell ränta

Fördelarna är många med kreditkortet re:member flex, bland annat att räntesatsen bestäms efter den egna ekonomiska förutsättningen.

Här kan du läsa ännu mer om re:members populära kreditkort.

 

Det finns kreditkort och så finns det kreditkort. Om du funderar på att skaffa ett så är det viktigt att läsa på, så du gör rätt val för dig. Kreditkortet re:member flex är ett av re:members mest populära val, vilket inte är så konstigt med tanke på de många fördelarna.

 

Räntesatsen beräknas vid kreditbedömningen

Ekonomiska förutsättningar ser olika ut från person till person, det här är något som re:member tycker är viktigt att ta hänsyn till. Därför har re:member flex individuell ränta, något som beräknas när kreditbedömningen görs vid ansökan av kreditkortet.

 

Förutom den individuella räntan får man även räntefri kredit i upp till åtta veckor. Man kan även välja att ta betalningen på e-faktura – då slipper man aviavgiften.

 

Här ansöker du enkelt om kreditkortet re:member flex.

 

Delbetala räntefritt

Förutom att privatekonomin kan se olika ut från person till person så kan faktiskt ens egen ekonomi variera från månad till månad. Eftersom det är så här som verkligheten ser ut går det att välja själv hur man vill betala tillbaka med re:member flex, lite varje månad eller allt på en gång.

 

Man kan ansöka om att delbetala räntefritt på 6, 12 eller 24 månader på ett inköp mellan 3 000 och 20 000 kronor. Det som tillkommer är en administrativ avgift på 57 kronor per månad.

 

Säkerhet i vardagen

En annan stor fördel är att re:members mest populära kreditkort faktiskt inte har någon årsavgift. Det här kan spara flera hundralappar – utan att man ens behöver göra något.

 

Med re:member flex kan man välja mellan tolv olika försäkringar, något som kan ge en säkerhet i vardagen. Försäkringarna kostar 70 kronor per styck och år, och man väljer helt själv vilka man vill ha och kan även byta eller lägga till nya försäkringar när man vill.

 

Läs mer om försäkringarna man kan koppla till re:member flex.

 

more_text

 

AB Kvällstidningen Expressen
Ansvarig utgivare: Thomas Mattsson
Produktion:Wasp Communication
Om cookies