Hela den här avdelningen är en annons

Checklista: Sex saker du ska tänka på om du gifter dig i år

Går du i giftastankar? Kanske du redan har en förlovningsring på fingret? Grattis! Här är en lista på saker att bocka av innan den stora dagen.

Hos re:member kan du låna pengar – utan säkerhet.

 

Bröllopsdagen är något man vill minnas med glädje. Det finns en hel del förberedelser att göra innan det är dags att säga ja till personen mittemot dig. Här är sex saker att bocka av om du ska gifta dig i år.

 

En plats att fira

Efter att ni haft ceremonin är det dags för det som de flesta längtar allra mest till: Bröllopsfesten. Här gäller det att hitta den perfekta lokalen för dig, din partner och era gäster att tillbringa resten av kvällen och långt in på småtimmarna. Var ute i god tid och boka en plats som ni verkligen vill vara på, det här är en dag att minnas.

 

Kläderna såklart

Bröllop är starkt förknippat med den långa, vita klänningen och en riktigt snygg kostym eller smoking. Här gäller det också att vara ute i god tid, för att hitta en outfit som känns helt rätt är inte helt lätt.

 

Maten gör mycket

En stor del av kvällen tillbringas till bords. Vad vill ni servera för mat till era gäster? Det är inte roligt att bli missnöjd med maten en dag som denna, låt det därför ta tid när ni planerar vilken meny ni ska ha.

 

Många väljer catering när det kommer till maten medan andra väljer att laga allt själva. Gör vad som känns bäst för er.

 

Ta reda på hur mycket du kan låna med re:members lånekalkylator.

 

Musik sätter tonen

Den här dagen är otroligt stämningsfull där känslorna sprudlar. Det här är mycket tack vare musiken som finns närvarande under ceremonin samt hela kvällen.

 

Vill ni ha ett liveband som ger det lilla extra? Eller kanske en dj som ni gillar? Eller varför inte en egen playlist som ni snickrat ihop själva?

 

Blommor överallt

Vackra blommor är nästan ett måste under ett bröllop. Här är det bara att välja och vraka bland era favoriter, det blir väldigt fint och personligt. Vilken mix vill ni ha i bröllopsbuketten, i kyrkan och i lokalen under kvällen? Det är bara fantasin som sätter stopp.

 

Som grädde på moset: Smekmånad

En av de bästa sakerna med att gifta sig är att firandet inte är över efter er bröllopsdag. Nej, då är det äntligen dags för smekmånad. En resa för bara er två, kanske på en strand i solen eller ett äventyr någonstans i norr? Det viktigaste är att ni är tillsammans på er första resa som gifta.

 

Hos re:member kan du låna upp till 350 000 kronor utan säkerhet, och du bestämmer själv vad du ska använda pengarna till. Räntan är individuell och beror på lånebeloppet, önskad återbetalningstid och den individuella kreditbedömningen i samband med ansökan.

 

Ansök om lån här – du bestämmer själv vad du använder pengarna till.

 

privatlan_text

 

AB Kvällstidningen Expressen
Ansvarig utgivare: Thomas Mattsson
Produktion:Wasp Communication
Om cookies