Hela den här avdelningen är en annons

Ansök om privatlån – få svar direkt

Nytt år, nya möjligheter. Ibland behöver man lite hjälp på traven för att kunna förverkliga sina drömmar. Så här enkelt är det att ansöka om ett privatlån hos re:member.

Hos re:member kan du låna pengar utan säkerhet.

 

För många innebär ett nytt år en nystart. Löften om det nya året bestäms innan tolvslaget och förväntningarna ökar gradvis. Ingenting ska få sätta stopp för känslan att ingenting är omöjligt – men det kan ändå hända.

 

Låna upp till 350 000 kronor

Förändringen hänger i luften och drömmar är på väg att förverkligas. Hos re:member kan man låna upp till 350 000 kronor – utan säkerhet.

 

Det som krävs är att man ska ha en fast inkomst på minst 120 000 kronor om året, inga betalningsanmärkningar och ska ha fyllt 18 år. Uppfyller man de här tre delarna är det lätt att ta nästa steg: Ta reda på hur mycket pengar man kan få låna.

 

Testa re:members lånekalkylator här.

 

Så vet du hur mycket pengar du kan låna

Med re:members lånekalkylator går det, på ett lätt sätt, att räkna ut hur mycket pengar som är aktuellt för just dig att låna. Du väljer själv hur stort belopp du önskar låna, från 10 000 till 350 000 kronor.

 

Sedan är det dags att ta reda på vilken ränta som är aktuell för ditt lån. Det beror på beloppet, önskad återbetalningstid, din kreditvärdighet samt hur din ekonomi ser ut överlag. Du väljer själv under hur lång tid du vill betala tillbaka lånet. De aktuella räntespannen är 4,95%, 9,95% och 19,95%.

 

När det är ifyllt kommer automatiskt månadskostnaden att visas. Det gör det lätt att komma fram till ett upplägg som passar ens egen ekonomi bäst.

 

Badrumsrenovering? Billån? Du bestämmer

Det är enkelt att ansöka om privatlån hos re:member, du får nämligen svar direkt. Hur du sedan använder pengarna bestämmer du själv.

 

Här kan du ansöka om privatlån hos re:member.

 

privatlan_text

 

AB Kvällstidningen Expressen
Ansvarig utgivare: Thomas Mattsson
Produktion:Wasp Communication
Om cookies