Tipset: Kan skrälla mot Hammarby

Vet du inte hur du ska spela inför lördagens allsvenska match mellan Hammarby och Örebro? Perfekt är då att Redbet, uppbackade med expertisen från rekarna hos Spelbloggare.se, presenterar de bästa spelförslagen och oddsen inför matchen.

Saknar du ett konto hos Redbet? Nya kunder hos dem får nu en månads fritt C More Premium samt två gratisspel till ett värde av 100 kronor styck som välkomsterbjudande. Öppna ditt konto här!

I den allsvenska omstarten lämnades halvdana besked av Hammarby medan Örebro lämnade klart mer positiva sådana i vad som var årets i särklass bästa match. Kan närkingarna rida vidare på den vågen? Ett skrällspel, den raka tvåan, skulle kunna sitta på sin plats till oddset 4,10.

Men visst fanns det perioder där Hammarby spelade bra och pressade ner motståndarna, Häcken, i vad som är en tuff bortamatch. Nu är de tillbaka på hemmaplan, Tele2 Arena, och där har inte en enda match förlorats under hela säsongen; två vinster och fyra oavgjorda i resultatraden.

Ett spel på att Hammarby ska vinna, med försäkringen att få pengarna tillbaka om det blir oavgjort i matchen, betalar nu 1,40 hos Redbet.

Kombinationen hemmastyrka och ÖSK:s offensiv – talar för resultatspelet till 14,00
Under våren var det svårt att hitta en klar identitet i Örebro. Målskyttet och effektiviteten, områden man annars varit vassa på de senaste åren, har varit under all kritik – men i omstarten mot tabelltvåan IFK Norrköping släppte allt! Hela paketet fanns där; fart, fläkt och smartness.

När 90 minuter var summerade stod ÖSK som vinnare med 4-2 hemma på Behrn Arena. Väntar något i samma stil här? Överspelet på 2,5-målslinan betalar 1,71.

Resultatspelet 2-2 är en fräckis till hela 14,00 och det kan tänkas vara spelvärt med tanke Örebros offensiva besked och så svåra som Hammarby är att slå på Tele2 Arena. Alla oddsen är hämtade från Redbet.

Här spelar du direkt på Allsvenskan

AB Kvällstidningen Expressen
Ansvarig utgivare: Thomas Mattsson
Produktion: Wasp Communication
Om cookies