Tipset: Kan bli målfest i Hammarbys match

Hemmastarka Hammarby får besök från Borås till Tele2 Arena, i form av formstarka Elfsborg – en match som är svårtippad på förhand. De bästa spelen och oddsen inför matchen hittar ni här, presenterade av Redbet och spelspecialisterna hos Spelbloggare.se.

Om du saknar ett konto hos Redbet – hämta din bonus på en gratismånad hos C More Premium, med all allsvensk fotboll, och två gratisspel till ett sammanlagt värde om 200 kronor! Här finns bonusen!

Elfsborg bland de formstarkaste i Allsvenskan

Upp och ner, vecka till vecka. Det handlar om hemma- och bortaplan. På Tele2 Arena, åtta raka utan förlust. Borta, endast en vinst på de sex senaste matcherna.

I och med att serien vänder möttes just Elfsborg och Hammarby förra veckan, då på Borås Arena. Det slutade med en komfortabel 3-0-vinst för värden. Revansch här eller ännu en skalp för IFE? Tror man på den där revanschen för Hammarby, finns den raka ettan till 2,35.

I åtanke ska vi dock ha att det inte var ett klassiskt sprattel från boråsarna, utan formen är suverän. Innan den matchen plockades den dåvarande tabelltvåan IFK Norrköping med 3-1 – på bortaplan.

Fem vinster, två oavgjorda och noll förluster är facit i de senaste matcherna och plötsligt ser Elfsborg ut som en kandidat för Europaspel. Att de ska vinna matchen kan synas till oddset 2,70 hos Redbet.

Fyra av de fem senaste över 2,5 mål

Å ena sidan har Elfsborg både briljerat framåt och svajat bakåt under hela det allsvenska spelåret. Truppen är det facto extremt obalanserad i den offensiva/defensiva balansen. Men å andra sidan höll de ihop försvarsspelet på ett förvånansvärt bra sätt i 3-0-vinsten mot Hammarby senast.

Fyra av Hammarbys fem senaste matcher har innehållit minst tre mål. Elfsborg har två raka över samma lina.

På hemmaplan borde Hammarby försöka sätta avtryck och överspelet på 2,5-målslinan betalar 1,57. Över 3,5 mål – 2,40.

Spela på matchen hos Redbet här!

AB Kvällstidningen Expressen
Ansvarig utgivare: Thomas Mattsson
Produktion: Wasp Communication
Om cookies