Sundsvall-MFF: ”Botten mot toppen i Allsvenskan”

Det är botten mot toppen i Allsvenskan. Serieledande Malmö FF besöker GIF Sundsvall på Norrporten Arena och därifrån presenterar Redbet, assisterade av spelexperterna på Spelbloggare.se, de bästa oddsen inför matchen.

Missa inte att ta del av sommarens supererbjudande för nya kunder hos Redbet – på en månads fritt C More Premium samt två gratisspel till ett sammanlagt värde av 200 kronor. Hämta bonusen här!

Malmö fortsätter vinna och vinna
Tack vare fyra pinnar i de dubbla mötena mot nästjumbon Halmstad BK har GIF Sundsvall inte bara hållit avståndet ner till bottentrion intakt – utan även förstorat det. Situationen är dock alltjämt pressad när det bara skiljer fyra pinnar till närmsta konkurrent underifrån och sex till det område som leder till ett respass direkt ur Allsvenskan.

För Malmö FF är situationen helt annorlunda, förutom det faktum att även de ska hålla konkurrenterna nedanför på avstånd. Mästarna har ryckt ifrån de jagande lagen och toppar nu serien med nio poängs marginal.

Det där rycket har blivit möjligt i och med att fem av de sex senaste allsvenska matcherna, övrig slutade oavgjord, vunnits. Hämtas ännu en trea hem nu? Den raka tvåan betalar 1,46 gånger pengarna. Oddset hittas hos Redbet.

Sundsvall har fått upp farten
Men kanske lever sviterna från det snöpliga och oväntade uttåget ur Champions League-kvalet kvar? Prestationen i 2-0-vinsten över Jönköping Södra senast var inte den mest helgjutna.

Utöver det har Sundsvall steppat upp på ett starkt sätt efter sommaruppehållet. Två knappa förluster mot Sirius och Djurgården följdes först upp av en lika knapp, men rättvis hemmavinst över Halmstad och på bortaplan, mot samma motstånd, slutade det 2-2.

Allt som allt; betyder detta – bud på skräll? I så fall får man dubbelchansen 1X till 2,55.

Halvtid-fulltidsspecial – till 22,00 gånger pengarna
Det mesta talar för att MFF kommer vilja sätta ton direkt och verkligen visa att det handlar om toppen mot botten i matchen. Ett spel på att de leder i halvtid och vinner efter fulltid finns till oddset 2,15.

Däremot tenderar Malmö att öppna matcherna trevande, för att sedan komma in i dem och vid upprepande tillfällen har man vänt och vunnit sent. Mot ett GIF Sundsvall som säkert vill chocka på hemmaplan och har nyvunnet självförtroendet, kan mycket väl så bli fallet. HT/FT-spelet 1/2 – Sundsvall att leda i halvtid och Malmö att vinna efter fulltid – kan vara värt att testa till massiva 22,00 gånger pengarna.

Sugen på att spela på matchen? Öppna ditt konto hos Redbet här!

AB Kvällstidningen Expressen
Ansvarig utgivare: Thomas Mattsson
Produktion: Wasp Communication
Om cookies