Seriefinal: Så ska Djurgården knappa in

Ännu en vecka av allsvensk fotboll tar vid och då handlar det om seriefinal mellan tabelltvåan Djurgårdens IF och ettan Malmö FF. Är du ute efter de bästa spelen? Titta då hit! Redbet och spelspecialisterna på Spelbloggare.se presenterar dem här.

Missa inte att ta del av Redbets sommarerbjudande för nya kunder – på en månads C More Premium, med all allsvensk fotboll och mycket mera, samt gratisspel till ett värde av 200 kronor. Bonusen hämtas här!

Seriefinal – knappar Djurgården in?
Nummer ett mot nummer två i tabellen, men ändå är avståndet lagen emellan på hela tio pinnar, varpå det här blir lite av sista chansen att skaka liv i titelracet. Vad som krävs – en hemmavinst!

Vad talar för detta, då? Djurgårdens suveräna form! Fyra av de fem senaste matcherna är vunna och på hemmaplan är fyra raka utan tapp uppradade. Detta medan Malmö kanske inte spelat exakt så bra som resultaten vill antyda…

DIF-vinsten kan spelas till 2,65 och Djurgården +0 mål (asian handicap) – ett spel som innebär att vi försäkrar oss att få tillbaka pengarna vid oavgjort – till 1,90 gånger pengarna.

Stark vinnarmentalitet i Malmö
Det snackas fortfarande om MFF:s fiasko i Champions League-kvalet, där de fick ett respass efter förlust mot makedonska Vardar Skopje – men spelarna verkar det inte nämnvärt påverkade av det…

Efter fiaskot har nämligen två matcher av två möjliga slutat i segrar – över GIF Sundsvall och Jönköping Södra. Vinnarmentaliteten är uppenbarligen stark; på de sju senaste matcherna har enbart två poäng tappats. Nu blir det intressant att se hur de uppträder när svårighetsgraden höjs rejält.

Precis som den raka ettan, betalar tvåan 2,65 gånger insatsen. Håller MFF här? De vann i alla fall årets omvända match efter att ha vänt sent, från 1-2 till 3-2.

Vem vinner den heta seriefinalen? Lägg sina spel inför matchen här!

 

AB Kvällstidningen Expressen
Ansvarig utgivare: Thomas Mattsson
Produktion: Wasp Communication
Om cookies