Så ska Malmö resa sig efter CL-fiaskot: ”Revanschlystet”

Brakfiasko, burop – och revanschlusta. Malmö FF har haft kort tid att hämta krafterna, mentalt liksom fysiskt, när det allsvenska vardagslivet snurrar vidare med match mot Jönköping Södra på Swedbank Stadion. Matchens bästa odds och spel presenteras av Redbet och spelexperterna hos Spelbloggare.se.

Om du saknar ett konto hos Redbet – hämta din bonus på en gratismånad hos C More Premium, med all allsvensk fotboll, och två gratisspel till ett sammanlagt värde om 200 kronor! Här finns bonusen!

Revanschlystet och upprört MFF

Det har varit en hektisk vecka för Malmö FF, som mitt i den åkte ur Champions League-kvalet mot makedonska Vardar efter att ha tappat en 1-0-ledning till 1-3 på bortaplan, vilket tillsammans med 1-1-resultatet på hemmaplan landade i detta brakfiasko.

Nu är det fullt fokus på den allsvenska toppstriden och nästa hinder är ett J-Södra vars formkurva pekar spikrakt neråt. Får de ta smällen av ett revanschlystet och för den delen upprört MFF? Hos Redbet betalar den raka ettan 1,30 och Malmö -1,5 mål (asian handicap) – spelet sitter om de vinner med minst två mål – 2,04.

Formfacit – 0-4-4

J-Södra har inte vunnit en enda av de åtta senaste matcherna, fyra förluster och lika många oavgjorda. De har att tacka att bottentrion i serien är så bottenlöst svaga att kontraktet, facit till trots, inte ser ut att vara i fara.

Tanken är som sådan att det finns två alternativ; antingen kan man inte ställas mot MFF vid ett värre – eller bättre tillfälle, helt beroende på hur de reagerar på Europafiaskot. Öppnar detta för en skräll?

Hela sex av J-Södras 15 allsvenska matcher har slutat oavgjorda och krysset i den här matchen kan hämtas till oddset 5,00 hos Redbet.

Fokus på andra halvlek

Tillknäppta första halvlekar – proppen ur i andra dito?

Cirka 63 procent av MFF:s mål i årets allsvenska har kommit under de avslutande halvorna av matcherna och vid upprepande tillfällen har de vänt och vunnit sent. När statistiken är ännu mer övertygande för J-Södra – ungefär 67 procent – bäddar det för ett par spel, bland annat på marknaden om vilken halvlek som blir målrikast.

Risken finns ju också att Malmö, som ska vara den spelförande parten, har lite svårt att hitta fokus från start för att sedan komma in i det.

Flest mål i andra halvlek finns till 1,90 och att det blir mål mellan minut 76-fulltid till exakt samma odds. Två mycket lockande alternativ.

Spela på matchen hos Redbet här!

AB Kvällstidningen Expressen
Ansvarig utgivare: Thomas Mattsson
Produktion: Wasp Communication
Om cookies