Så ska Elfsborg bryta dystra sviten

Fredagsunderhållningen från Allsvenskan står Jönköping Södra och Elfsborg, som båda jagar formen och bättre prestationer, för. De bästa spelen och oddsen inför matchen hittar ni här, presenterade av Redbet och spelexperterna hos Spelbloggare.se

Genom att öppna ett konto hos Redbet får du ta del av det generösa erbjudandet om en månads C More Premium utan kostnad samt gratisspel värda 200 kronor. Hämta det här!

J-Södra kryper allt närmare botten
Här handlar det om att studsa tillbaka och hitta rätt. För just det är det för båda medverkande parter en perfekt motståndare att ställas mot, baserat på formkurvorna och de senaste prestationerna de haft.

För J-Södra har formen dalat sedan en bra tid tillbaka och endast en av de 12 senaste matcherna är vunna samt fyra av de fem senaste förlorade. Laget blir alltmer pressade i den ångestdrypande bottenstriden och har just nu endast två poäng som skiljer dem från kvalplatsen och GIF Sundsvall. Svettigt värre!

Blir det ännu en förlust i raden för J-Södras del, eller förmår de att bryta den dystra trenden? Hemma på Stadsparksvallen brukar de ändå vara relativt starka samt att Elfsborg inte alls trivs på naturgräs. Den raka ettan finns att klippa till 3,25 gånger pengarna.

Gästerna med endast en pinne på fyra matcher
Gästerna från Borås behöver inte ta hänsyn till någon bottenstrid, utan däremot att toppen mer eller mindre helt och hållet spurtat ifrån dem.

Efter upprepande misslyckanden har avståndet till området för Europaplatserna ökat drastiskt och mer eller mindre ingenting talar för att Elfsborg ska kunna utmana om de platserna längre. Fasta i det bekväma, men ack så hopplösa mittenskiktet.

Mer precist har IFE bara spelat in en poäng på de fyra senaste matcherna, ett kryss och tre förluster, och de kommer från en moralsänkare till förlust mot rivalen IFK Göteborg. 1-2 slutade det på Borås Arena.

Kniven är mot strupen för Magnus Haglund och hans spelare. Kan de parera och spela hem tre färska pinnar? För det får man oddset 2,20 hos Redbet.

Med tanke på hur svårt båda lagen haft att vinna matcher på sistone kan kanske krysset locka. 3,30 dukas ut för det oavgjorda utfallet.

Vilken svit bryts? Spela på matchen här!

AB Kvällstidningen Expressen
Ansvarig utgivare: Thomas Mattsson
Produktion: Wasp Communication
Om cookies